| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| An itibariyle George SOROS Galatasaray hisselerinin bir kısmını satın aldı.Üzülsem de yıllardır tutuuğum takımımı bıraktım.Konuyu da bilgilendirmek için açıyorum. |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| ![]() ![]() gel ozaman fenerbahçeye ASİ12 arkadaşım tabi bu son söz söyleyecek olan sensin biraz futbol muhabbeti yapsak hiç fena olmaz biraz sinirlerimizi yumuşatır...yöneticilerimizden dileğim sinirimizi boşaltacak bir futbol yada eğlenceli bir bölüm açılırsa daha iyi olur |
| #3 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Siyaset bölümüne ilgili konular yazılmalıdır. Konu dışı bölümünde konu açabilirsiniz. Saygılar. |
| #4 | |
| Yönetici olarak siz gerekli yere taşırsanız memnun olurum. |
| #5 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Halkın Takımı - Beşiktaş :D Soros iyi provokatördür ve iyi maşadır.. Bakarsın galatasaray'a da "özgürlük" getirir :D Ligi provake falan eder. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Her ne kadar burjuva takımı gibi gözükse de yaşasın: Fenerbahçe Cumhuriyeti! Boca Juniors emek demek, halk demek; Boca Juniors demek Fenerbahçe demek ![]() __________________
Haramilerin saltanatını yıkacağız! |
| #7 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sevgili Asi12, Herhalde bugün mutlusundur. Bizim evde bayram var. Ameliyat ettirdiğimiz lokum bile, o kanamalı haliyle, ve başındaki "uzay kapsülüyle" havalarda uçuyor. Ne de olsa, üç puan fark attık. Haftaya dananın kuyruğu kopar! |
| #8 | |
| Vallahi ne yalan söyleyeyim sevinmemek elde değil.Öyle ha deyince takım bırakılmıyormuş.Kaç yıllık birşey sonuçta.Halâ Galatasaray gol attıkça mutlu oluyorum.Ben yönetimin yanlışından dönmesini umut etmekle yetineyim en iyisi şimdilik. |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jul 2005
| artık galatasarylı değilim dedin ama bu açtığın konuyu unutma seni fenere davet ederim yinede eninde sonunda şampiyon fenerbahçe olacak kadıköyde yeneceğiz sizi... |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Takım değiştirmekmi. İşte o biraz zor galiba. Herşeyi değiştirmek kolay. Ama değiştirmesi zor olan konulardan biri takım. Alıntı:
Bence profosyonel takımlara bakarken biranızı açın koltuğa gömülün ve sadece deşarj olmak için tezahürat yapın. Hepsi bu. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|