| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Hoscakalin/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Yazdigim her cumleyi yasadisi goren forum yonetimine karsi ayrilmayi talep ediyorum. Iyi gunler. __________________
Hepimiz henüz algı ve kavram'ın öğrencisiyiz. |
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Bence gitme zamanı değil kalın lütfen yada bunu bir kez daha düşünün. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Düşünce özgürlüğünüzü kimse kısıtlayamaz fakat üslubunuz hakkında daha önce de eleştirim olmuştu size. Fakat, neden biraz daha yumuşatıp kalmak yerine gitmeyi tercih ediyorsunuz.... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #4 | ||
| Alıntı:
Uslubumda bazi sorunlar vardi gercekten. Iste buda gerekcelerden birini olusturdu. __________________
Hepimiz henüz algı ve kavram'ın öğrencisiyiz. | |
| #5 | ||
| Alıntı:
Ne dogru duzgun katki sunabildim foruma, nede duzgun bir uslubla tartistim; bunlar inkar edemeyecegim olgulardir. Anarsik yapida bir forumda bulunmayi tercih ediyorum, burasi bana uygun degil. Saygilarimla. __________________
Hepimiz henüz algı ve kavram'ın öğrencisiyiz. | |
| #6 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bence bunu bir kez daha düşünebilir, bu üslubunuzu yumuşatabilirsiniz. Belki de biz sizi inanmadığınız o kardeşliğe inandırabiliriz... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|