"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bugün Prömiyeri AKM'de sahnelenen bir "Türk" balesi Emrah ile Selvihan. Çetin Işıközlü'nün 1989 yılında Kültür Bakanlığı’nın siparişi üzerine bestelediği eserde pek çok Türk ezgisinden esintiler görebiliyoruz. Ama bu özelliğinin yanında da klasik bir balenin sahip olduğu tüm özelliklere de sahip. Özellikle de dekorlar çok hoş. Giden pek pişman olmayacak. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ben de dün izledim bu gösteriyi.Gerçekten çok güzeldi..Açıkçası balenin doğu kültürüne ait bir hikayeye nasıl uyarlanabileceğini merak ediyordum gitmeden önce.Sonuç; mükemmledi... Özellikle Emrahla Sel(b)vi Han' ın 1. perde sonuna doğru) vedalaşma sahnelerinde dayanamadım ve ağladım...Müzik ve sahne çok etkileyiciydi. Böyle anlatmakla ne kadar anlaşılır bilemem ama izlemenizi tavsiye ederim ![]() |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| İnternette Emrah ile Selvihan'ın videolarını buldum.(Kısa da olsa ) İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki siteye bakabilirler.http://www.isikozlu.com/emrah.htm |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|