"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Türban sorununun mucidi Evren değil Ali Babacan'ın halasıymış !!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Forumda bir konu gördüm sayın Turker açmış, Türbanın mucidi Evren diye... Fakat sorun yada bu konu 1980' lerden evvel bakın kim tarafından gündeme getirilmiş ilk olarak: http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=321717 Başka kaynaklardan bilgi için Google'ye; Ali Babacan ve Halası yazmanız yeterli ![]() __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. Aristo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-01-08 11:03 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sayın Aristo; Ali babacanın halası dediiniz kişi Hatice Babacan'dır ve ilk olarak ülkemizde başörtüsü yüzünden okuldan atılan kişidir. Sizin başlığınız ise TÜRBAN SORUNUNUN MUCİDİ şeklinde. Okuldan atılan birisi mi bir SORUNUN MUCİDİ olur yoksa onu okuldan atanlar mı? Bunu sizin vicdanınıza bırakıyorum. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
Sayın Redyellow, başlığı öyle açtım çünkü dikkat ederseniz aynı başlıktan bir kez daha açılmıştı ben bir hatayı düzelttim, yoksa benim bu konuda fikrim kesinlikle türbanlı öğrencilerimizin üniversiteye serbest girmesi yönündedir... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. | |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Sizin bu konudaki fikrinizi bildiğim için zaten bu başlığı yakıştıramadım, onun için yazmıştım. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... | |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Ortadaki yanlış anlaşılma kalktı umarım, ben hala türban yasağına karşıyım. Konu başlığını öyle açmam gerekiyordu, çünkü benzer bir konuyu egale ediyordum... Beni uyardığınız için teşekkür ederim, Saygılar... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|