| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Dtp: "4Şubatta Dağa Cıkıyor" / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| PKK kamplarına yapılan askeri operasyonların sona erdirilmesi için protesto hazırlığına giren DTP'liler, operasyonların olacagı yerlere çadır kurmanın çalışmalarına başladı. kaynak : http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/01/21 Dtp İyice cıvıtıyor artık... __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Eh artık kuşaklar boyu sürecek bir düşmanlığı daha oldu bu toprakların.Egemenlere ve nemalananlara hayırlı olsun. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Barış, demokrasi,özgürlük gibi kavramlar dtpnin silahıdır.Pkk güçlendiği zaman ve barzani güneydoğuyu etkisine aldığı zaman dtp serhildan diye bağıracaktır.Dtp pkknın siyasi uzantısı olduğu için dağa çıkmasına şaşırmamak gerek. |
|
| #5 | |
| bakın ben savaş olsun kan dökülsün istemiyorum fakat baska bir çözüm söyleyin..Hatta hiç onaylamadıgım bir şekilde hukumet af yasası duzenliyor buna ramen Terör örgütü tasviye olmuyor..Daha ne yapılsın? __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Pkk ve DTP arasındaki o ince çizginin ayrımını yapamıyorsanız biz ne burada nede başka bir yerde siyasi masaya oturmayalım derim ben.Biraz o çevreye girin ve aradaki uçurumları ayrışmaları görün bence.Siyasetten bihaber burada yok kan olmasın yok şu olmasın demenin hiç bir esprisi kalmamıştır. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | ||
| Alıntı:
Bunun dışındaki tüm çabalar dökülen ve ileride dökülecek tüm kanların sorumluluğunu üzerine almaktır... Çatışmaların olmadığı bir süreçte herkesin önünde düşünebileceği geniş bir zaman olacaktır... Ama birileri ölmeye devam ettiği sürece ne barış olur nede birileri bu ülkede hiçbir zaman bitmez... Bu mantıkla bir zamanlar üf desek yok olabilecek bir hareket Artık F-16 lar ile bile bitirilemiyor... böyle giderse Artık atom bombası deneriz... Bir o kaldı! | |
|
| |
| #9 | |
| - Ait oldukları yere gidiyorlar. Birdaha inmezler inşallah. __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
düşünceye bakın saçmalık , Türk ordusu birşey yapmayacak onlar gelip bombalayacak, pusu kurup askerleri öldürecekler, yollara mayın döşeyecekler ve Türk ordusu onları bekleyecek; yılanı deliğinde yok edeceksin. __________________
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|