"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
ÖDP, 12.yılını doldurdu/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| ÖDP'nin 12.yılı dolayısıyla yazılı basın açıklaması yapan Genel Başkan Yardımcısı Önder İŞLEYEN, ÖDP'nin amaçladıkları üzerine şunları söyledi: http://www.enternasyonalhaber.com/Politika/233.html |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Kaç yılı doldurduguna degilde kaç oy aldıgına bakmak lazım... Çok az oy aldıgı bunu da PKK sempatizanlarından aldıgı düşünülürse 12 yılda pek birşey yapılmadıgı ortaya çıkıyor... __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Umarım, 12 katlanarak artar. __________________
demokratturkey |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Alıntı:
Siz kimin kime oy verdigini demekki biliyorsunuz,kimlerin pkk sempatizani oldugunuda biliyorsunuz,demekki sizin bu ulkede bir yerlere gelmeniz lazim Ödpnin pkk sempatizanlarindan oy aldiginin kanitini bana gösterirmisiniz lutfen? Böyle kafadan atarak her önunuze geleni karalayamazsiniz,camur at izi kalsin politikasindan ne zaman bikacaksiniz acaba ? Nice 12 yillara ÖDP Genel Baskaniyla kadrosuyla ulkemizin en akilli siyasi partilerinden biri Bu ulkede Ufuk Urasin basbakan oldugunu görebilecekmiyiz acaba ? __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Eee halkı kategorize ederseniz elbette herkes kimin nerden oy aldığı hakkında konuşacaktır. AKP oyunu göbeğini kaşıyan ayılardan aldı. CHP seçkin kesim, eğitimli kültürlü, yarı aydın çevreden aldı. İP dışında kalan tüm sol partiler ve bağımsızlar PKK çevresinden aldı. Bu genellemeleri başlatan kesim bellidir. Birilerini kalıba soktuğunuz vakit onlar da sizi kalıba sokarlar. Olay bundan ibarettir. Ayrıca ÖDP konusundaki tespitin doğruluğu muhtemeldir. Bunu eleştirmiyorum ama ortada bir tespit var. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|