"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Televizyonlardaki kadın programlarının saçmalığı!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Birilerinin artık buna dur demesi gerekiyor.. Kadın programları diye nitelendirilen toplumda psikolojik baskı oluşturan ve zaman israfından başka bişey olmayan bu programların kaldırılmasını istiyorum.. Özellikle tüm kanallarda sabah akşam sürekli bu programların sunulmasının bunaltıcı ve olumsuzluklara sevk edici olduğunu düşünüyorum.. Benim gibi düşünenler var mı merak ediyorum? ![]() __________________
Ey düşmanım! Sen benim ifadem ve hızımsın.. Gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsın.. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| evet bende sana sonuna kadar katılıyorum. bu programlarda insanların hep sorunları acıları gösterliyor. bazen duygu sömürüsü bile yapılıyor. bence çok saçma kaldırılması o da olmuyorsa azaltılması gerekir. saygılar... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Devlet kadınları eğitmek, bilinçlendirmek, kültür seviyelerini yükseltmek yerine, bu tür programlar ile tabiri caizse zombileştiriyor. Siyasetten ve politikadan elini eteğini çekmiş, kocasının partisine oy atan bir kadın güruhu yarattılar. Bu tamamen gerici, dinci ve muhafazakar takımının toplum politikasıdır. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #4 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| O programlara çıkarılan kadınlara devlet kendisi yaprdım etme sözü verecekse kaldırılabilir. Kadın programlarıyla en azından üç-beş kadına yardım edilmiş olunuyor, kocasıyla barıştırılıyor vs. bazılarında ise telefonla yardım toplanıyor ki bu bence güzel bir şey. hiç olmamasını ben de isterdim ama hem kaldırılmasını istemek hem de o kadınları kendi hallerine bırakmak daha kötü bir karar olacak. Bu yüzden en azından halkın çoğunluğu gerçeğin farkına varana kadar yayınlanmalarına devam edilebilir. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: konya
| kadın programlarında boy gösterenler pek dinci ve muhafazakar gelmiyor bana syn.Evolution... siz nerden vardınız böyle bir kanıya? __________________
Sen bir devsin,yükü ağırdır devin! Kalk ayağa,dimdik doğrul ve sevin! |
|
| #6 | |
| Programlar kadar gereksiz başlık. Burada o saçmaları savuacak birisi olduğunu düşünmüyorum. Saygılarımla... __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
Ey düşmanım! Sen benim ifadem ve hızımsın.. Gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsın.. | |
|
| #8 | |
| "Televizyondaki kadın programlarının saçmalığı!" başlığı düşüncelerime tercüme oluyor.Sabahları birçok kanalı işgal eden bu programların seviye yönünden düşük olduğunu düşünüyorum. __________________
Kendi omzuna tırman. Başka nasıl yükselebilirsin ki! |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Alıntı:
Programa çıkanlardan bahsetmiyorum. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. | |
|
| #10 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| seviye yönünden düşük olduğuna ben de katılıyorum. bazılarında programa katılan türkücüler veya program sunucuları acıklı türküler söyleyip programa katılanları, özellikle mağdur durumda olan kişinin çocuklarını ağlatmaktalar. Çocukların ağlamasından faydalanmak seviyesizlik örneğidir. Sanki orda bulunan yetişkinlerin hiç mi akıllarına gelmiyor küçük çocukları dışarı çıkarıp aile sorunlarını konuşmak? Canlı yayında insanların ağlaması prim yapıyor tabi. Kadın programlarının bu insanları bile bile ağlatma yönü engellenirse o programların daha seviyeli olacaklarını düşünüyorum. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|