| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kurala uyalım mı?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Sayın yöneticiler Sizler kural koyuyorsunuz, her nasıl olursa olsun ,kuralları üzerimize yaptırım olarak uyguluyorsunuz. Ama bakarsanız verdiğiniz bu "Bilgilendirme: Forum Kuralları Madde 30" http://www.yaziyaz.com/forum/thread28633.html konu bana biraz garip geldi . Nedenine gelince; ben forumdan ayrılınca ve dönmek isteyince 1 ay denildi bende bekledim hatta 1 ay geçti sonunda foruma kabul edildim. Bugün gözüme çarpan bir durum oldu , onu açıklayarak bizleri bilgilendirmenizi isteyeceğim. Sayın seha kendi yazdığınız konuya neden riayet etmediniz 1 ay geçmeden sayın okuyanı af edip geri aldınız konuyu açıklamanızı isteriz . Yoksa herkese göre değişik tarife mi? not: sayın okuyan bunlar size karşı yazılmamıştır sadece siz denk geldiniz. saygılarımla __________________
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! |
| #2 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Sn.okuyan geçtiğimiz günlerde tartışılan Brusk olayını yanlış anlamasından ötürü forumdan uzaklaştırılma talebinde bulunmuştur. Ayrıldıktan sonra olayı yanlış anladığını belirtip foruma geri dönme talebinde bulunmuş bu talebi de ilgili kuralın ilanından önce gerçekleştiğinden kabul edilmiştir. 24 Ocak 2008 tarihinden sonra gerçekleşen hiç bir ayrılma/uzaklaştırma olayında böyle bir istisna söz konusu olmayacaktır. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|