| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: ANKARA
| 11 eylül ve matematik... 11 EYLÜL VE MATEMATİK Amerikalının biri 11 Eylül günü ülkeyi şoka uğratan terörist saldırının failini matematik çözümleme yoluyla saptamaya çalışmış. Aşağıdaki sonuçlara varmış. Böyle fallara inanmasak da, ilginç bulduğum için, aktarayım... Saldırı tarihi: 9'uncu ayın 11'inci günü... 9 + 1+1=11 11 Eylül yılın 254'üncü günü: 2 + 5 + 4 = 11 11 Eylül'den sonra yıl sonuna 111 gün kalıyor... İran ve Irak'ın bölge kodu 119'dur: 1 + 1 + 9 = 11 İkiz kuleler yan yana 11 rakamı gibi durmaktadır... Kuleye vuran ilk uçağın uçuş numarası 11 idi... New York, Birleşik Devletler'e eklenen 11'inci eyalet idi... New York City adında 11 harf vardır. The Pentagon: 11 harfli... Afghanistan: 11 harfli... HAYATTAKİ EN GÜZEL EYLEM; DÜŞÜNMEKTİR... ![]() |
| #2 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bismillahirahmanirahim de 22 harf 11'in 2 katı :P __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #3 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Ben kârımı ortağımla paylaştım. Ben karımı ortağımla paylaştım. İki cümle arasındaki fark çok büyük. ![]() | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| ABD'de dört kişi ( 16 - 17 ) yaşlarında bunu ABD fedaral devletin planladığı üzerine bir komplo teorisi geliştirmişti... ABD'de haftalarca gündemde kalmış, tartışılmıştı.... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|