"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sonunda itiraf ettiler "Adım adım gitmek lazım"/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Üniversitelerde türbanın serbest bırakılmasını savunan AKP’nin bazı kadın milletvekilleri, "Kamuda çalışanlar da türban takmalı mı?" tartışmasında görüş açıklamadı. Ancak AKP Gaziantep Milletvekili ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin, bu konuda net konuştu. Fatma Şahin şunları söyledi: "Bizim önceliğimiz eğitim hakkının verilmesidir. Ortada eğitim hakkı mağduriyeti var. Anayasa’da ’hizmet alan ve hizmet veren’ diye bir düzenleme yaparsanız, ihtiyaca cevap vermez. Kamuda çalışanların türban takması konusunu bugünden konuşmak yanlış olur. Çünkü konjonktür uygun değil. Bir gün gelir, kurumsal mutabakat sağlanır, ’tüm yasakları kaldıralım’ noktasına gelinirse, o gün kamuda çalışanların türban takması konuşulabilir. Bunu şimdi konuşmak sıkıntı yaratır. Ülkede uzlaşmanın temini önemli. Adım adım gitmek lazım. Eğitim hakkının verilmesine ilişkin adım atılmadan, kamuda çalışanların tartışmasını yaparsak, eğitim hakkı da çözümsüzlüğe gider." devamı linkte@ http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8121721.asp?top=1 Adım adım... Üniversite - lise - ortaokul - ilkokul - anaokulu Ve elbette tüm kamusal alanlar. Önce üniversitede türbanı uzlaştıracaklar, daha sonra sıra liselerde uzlaşmaya gelecek ve sonrası açık. Şimdiden cübbelerle, sarıklarla, kara çarşaflarla liselere, üniversitelere girilmeye başlandı. __________________
Yok! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| 28 şubat sürecini tekrar yaşıyoruz. erbakan hocamız bunlardan daha şerefliydi, hiç kıvırmazdı niyetini açık açık söylerdi. hatta "kanlı mı kansız mı olacak" demişliği bile vardır. ama bunlar yavaş yavaş, sinsi sinsi "fetullah usulü" ilerlemeyi tercih ediyorlar. bakalım sonları kime benzeyecek bunların...izin verilecek mi bakalım.. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #3 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
| ||
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Alıntı:
![]() erdoğan' ın daha işi var. kolay kolay tasfiye edilmez. daha kürdistan kurulacak, türkiye o devleti tanıyacak, iran vurulacak, türkiye kürdistan' a kol kanat gerecek ve amerikalılara yardım edecek.. bu işler bittikten sonra çöpe atarlar, pardon ; deliğe süpürürler erdoğan' ı. baktılar ki bu adam 3. kez seçimle gelemeyecek, o zaman da islamcı bir dikta düzeni kurmaya çalışırlar. ama baktılar ki yine seçilecek ; o zaman da işi sağlama almak için erdoğan2 ın önüdeki tüm muhalifleri bir bir temizlerler, işlerini sağlama alırlar.. şu anda bunu yapmaya çalışıyorlar sanırım. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hazır itiraf etmişken!!! hemen tutuklayıp darağacında sallandırmak lazım! __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #6 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2007
| Ne sandınız tabii ki adım adım gidecekler. 2023 'e AKP 'den başka hedef koyabilen bir parti gördünüz mü ? Göremediyseniz olayın vahametinin hangi boyutlarda olduğu azıcık tahmin etmeye çalışın. |
|
| #7 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Bırakınız yapsınlar Bırakınız taksınlar __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Yavaş yavaş, demokrasi maskesini kullanarak ağır ağır.. Bunların düşüncesi şu, şeriat yolunda herşey helaldir.. Herşeyi yaparlar, RTE alnının ortasına Atatürk dövmesi bile yaptırır. Diyorumya, her yolu denerler.. Kendilerini AB ci gösterirler, başı açık kadın milletvekilleri vardır.. Diz üstü etek giyen parti üyeleri bile vardır.. Cumhuriyet bayramını en has Kemalistten daha çoşkulu kutlarlar.. Ata sevgileri sonsuzdur.. Şeriat geliyor diyene, "paronayak" derler.. Kızlar üniversiteye giremiyor mağdur oluyor diyip, kendilerini masum ve ezilmiş gösterirler.. Bunlara bu yolda herşey helaldir. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. Cielo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-01-08 22:28 . |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Dünya Cezaevi Türkiye Koğuşu
| Tabi de adım adım ilerleyecekler.İtiraf etmeseydi bile bu çok açıktır.Türkiye'nin önünde onca sorun varken,türban konusu ile ortamı germesinin başka bir anlamı olabilir mi? |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: Bolu
| evet adım adım gitmek lazımmış. Gidelim bakalım. Aman adımlarını dikkatli atsınlar karşılarına ben çıkarsam hiç acımam! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|