"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Türban Üniversitelerden Önce Liselere Girdi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2007
| Siyasal islam'ın bayrağı Türban anayasa değişikliği bile yapılmadan ünivesitelerden önce liselere girdi ! Görüntüleri izlemek için : http://www.ntvmsnbc.com/modules/habe...20&cbQuality=1 Görüntülerde sınava takke ve şalvarla giren şahısların varlığı önümüzdeki günlerin nelere gebe olduğunun kanıtı niteliğindedir. |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2008
| Siyasal İslam'ın bayrağı açıklamasını hiç yakıştıramadım doğrusu siyasetle ilgilenmeyen yaşlı nenelerimizde takıyor bu örtüyü onlardamı siyasi çıkarları için takıyor şimdi.Öyleyse çok ilginç bir fantazi tabii.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, türbanla ilgili yasa çıkarsa yargısal sürece başvuracaklarını açıkladı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/81...id=71&sz=87247 __________________
Yok! |
|
| #4 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
yakışır.. | |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
bunları vatandaş tokat manyağı yaptı hala akıllanmadılar... gel de baykalın ikitidar istemediği fikirlerine katılma __________________
Bırakınız geçsinler, bırakınız yapsınlar! | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
2 - Ağzınıza sakız ettiğiniz ve her türbanlı , şalvarlı ve takkelinin bir şekilde görüntüye yansımasından veya yakalanmasından sonra ortaya attığınız mini etekliler kimler göstermeniz mümkün mü ? Biz radikal islamcıların en uç noktada duran giyim tarzı olan kara çarşafla bile lise sınavlarına girdiklerini gördüğümüz halde nedense mini eteklileri bu görüntülerde göremiyoruz ? Bırakın görüntüleri ben hayatımda herhangi bir sınava mini etekle giren bir bayan görmedim. Kısacası ucuz söylemlerle takiye yapma sanatını icra etmeye çalışmak mantık dışıdır. 3 - Laiklik mini etekle , şalvar ve türban arasına sıkıştırılmış bir anlayış değildir ki bunu bu şekilde yorumlama gafletine kapılanların bilgi birikimlerini veya niyetlerini yeniden gözden geçirmelerinde fayda vardır. Burada 1. maddede de savunduğum üzere devlete meydan okuma girişimi vardır. | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Evet meydan okumaktır ve gerekirse karşısında dimdik durulmalıdır kimse adına şeriat kılıfı giydirip halkın inancına değerlerine dil uzatamaz.Bende sosyalistim bende dini kullanarak egemenlerin at koşturmasına karşıyım ama teyzemin başındaki başörtüsünede saygım sonsuz.Hiç bir kuvvet onun başını açmasını sağlayamaz.Hacivatla Karagözü izlediniz mi bilmem ama orada güzel bir söz vardır "bütün kapıları yıkabilirsiniz ama kalpteki kapıları asla!" saygılarımla.. | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
O vakit sizin sosyalistliğinizi de tartışalım ne dersiniz yada tartışılmasını ister misiniz ? Hacivat ve Karagöz'den alıntılar yaparak neyi meşrulaştırma derdinde siniz ? Ben size üç maddede gerekenleri ziyadesiyle anladığınız dilden açıklamaya çalıştım üstelik de seviyeyi düşürmeden. Üstelik mini etek orada bir ayrıntıydı derken yapmaya çalıştığınız takiyyeyi yüzünüze , gözünüze bulaştırdığınızın farkında mısınız ? Olmayan şeyleri topluma varmış gibi lanse etmeye çalışmak iki yüzlülüktür , üstelik devlete meydan okumaya alkış tutan zihniyetin bir başka devlete meydan okuma gayretinde olan PKK , Hizbullah ve benzeri terör örgütlerine alkış tutmayacağını kim iddia edebilir ki ve benim de böyleleri ile konuşacak tek sözüm olmaz. Saygılar ... | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|