| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Türkiyede yeraltı ve deniz altı cezaevleri oluşturulmalıdır.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: türkiye cumhuriyeti
| Günümüz türkiyesinde hemen,hemen 24 saat içerisinde suç olayları olmakta ve aydınlatılmaktadır..son olarak dikkatleri üzerine çeken ergenekon,mu diyelim yoksa uluslar arası adına çalışan bir örgüt diyelim ve buna benzer bir çok türkiye alayhine yapılan kışkırtıcı,yıkıcı,bölücü ve birçok suç oranlarına verilen cezaların t.c kanun yetersizliginin bence bir kanıtıdır.bu nedenle t.c kanun yasalarında ciddi bir uygulamar ve cezalar agırlaştrılıp yaptırımlar uygulanmalıdır.İnsan hakları denildi idam kaldırıldı ve bunla berebar suç oranları hızla bir artış gösterdi.yani anlatmak istedigim bügün ciddi bir suç işleniyor ve sanki basit bir olaymış gibi yasalarında verdigi basit cezalar nedeniyle bugün güneşin doguşuyla çıkarım hesabıyla yeni suçlar planlanmaktadır..bu nedenle açık cezaevi,kapalı cezaevi gibi cezaevleri büyük suç işleyenler için bir yazlık kampüs gibidir.bu nedenle konu başlıgında belirtigim gibi bu tür suç işleyenler bu gibi cezaevlerinde, cezalandırmalıdır idam olmasada bir nez onu tatmış gibi olacaktır... |
|
| #2 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
| ||
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: türkiye cumhuriyeti
| Öyle biryerde degil yaşamak inan bana intihar bir kurtuluş gibi olur kendini 3 gün bir odaya kapatın bakiyim ben şahsen degil 3 gün 3 saat olsa özgür oldugum halde çıldırıyorum... |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
siz avrupadaki koşullarla türkiyedeki koşulları yaşamıi birilerine sorun bence bu konuyu... bizde kışı geçirmek için cezaevine girenler bile var __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 | |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Alıntı:
amaç suçluların kendilerini öldürmesi mi ? __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Hiç avrupada ceza evinde yattınız mı? |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| ben yatmadım ama bildiğim kadarıyla buradakilerin avrupadakilerin yanında cennet olduğunu her iki tarafta kalanlar söylüyo. __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 |
|
| #8 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
| |
|
| #9 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Sn. Cenkgull, hapishaneler neden vardır bana açıklayabilir misiniz? __________________
Daha çok özgürlük; Daha çok demokrasi; Daha çok zenginlik; Daha çok adalet; Daha çok eşitlik... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| F tipi işkencehaneleri hiç konuşmayalım burada... __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|