Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Türkiyede yeraltı ve deniz altı cezaevleri oluşturulmalıdır...

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski30-01-08, 12:48  #1
cenkGULL

cenkGULL'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Ülke / Şehir: türkiye cumhuriyeti
Türkiyede yeraltı ve deniz altı cezaevleri oluşturulmalıdır...

Günümüz türkiyesinde hemen,hemen 24 saat içerisinde suç olayları olmakta ve aydınlatılmaktadır..son olarak dikkatleri üzerine çeken ergenekon,mu diyelim yoksa uluslar arası adına çalışan bir örgüt diyelim ve buna benzer bir çok türkiye alayhine yapılan kışkırtıcı,yıkıcı,bölücü ve birçok suç oranlarına verilen cezaların t.c kanun yetersizliginin bence bir kanıtıdır.bu nedenle t.c kanun yasalarında ciddi bir uygulamar ve cezalar agırlaştrılıp yaptırımlar uygulanmalıdır.İnsan hakları denildi idam kaldırıldı ve bunla berebar suç oranları hızla bir artış gösterdi.yani anlatmak istedigim bügün ciddi bir suç işleniyor ve sanki basit bir olaymış gibi yasalarında verdigi basit cezalar nedeniyle bugün güneşin doguşuyla çıkarım hesabıyla yeni suçlar planlanmaktadır..bu nedenle açık cezaevi,kapalı cezaevi gibi cezaevleri büyük suç işleyenler için bir yazlık kampüs gibidir.bu nedenle konu başlıgında belirtigim gibi bu tür suç işleyenler bu gibi cezaevlerinde, cezalandırmalıdır idam olmasada bir nez onu tatmış gibi olacaktır...
cenkGULL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-01-08, 12:52  #2
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Alıntı:
Alıntı:
Sayın cenkGULL şöyle demiş:

Mesajı Göster
Günümüz türkiyesinde hemen,hemen 24 saat içerisinde suç olayları olmakta ve aydınlatılmaktadır..son olarak dikkatleri üzerine çeken ergenekon,mu diyelim yoksa uluslar arası adına çalışan bir örgüt diyelim ve buna benzer bir çok türkiye alayhine yapılan kışkırtıcı,yıkıcı,bölücü ve birçok suç oranlarına verilen cezaların t.c kanun yetersizliginin bence bir kanıtıdır.bu nedenle t.c kanun yasalarında ciddi bir uygulamar ve cezalar agırlaştrılıp yaptırımlar uygulanmalıdır.İnsan hakları denildi idam kaldırıldı ve bunla berebar suç oranları hızla bir artış gösterdi.yani anlatmak istedigim bügün ciddi bir suç işleniyor ve sanki basit bir olaymış gibi yasalarında verdigi basit cezalar nedeniyle bugün güneşin doguşuyla çıkarım hesabıyla yeni suçlar planlanmaktadır..bu nedenle açık cezaevi,kapalı cezaevi gibi cezaevleri büyük suç işleyenler için bir yazlık kampüs gibidir.bu nedenle konu başlıgında belirtigim gibi bu tür suç işleyenler bu gibi cezaevlerinde, cezalandırmalıdır idam olmasada bir nez onu tatmış gibi olacaktır...
Türkiye'de cezaevlerinin çoğu berbat yerlerdir. Hani "iti bağlasan orada durmaz kaçar" derler ya. Öyle yerler. Şimdi siz yeraltında, denizaltında "uzay filmi" gibi ultra modern yerler yaparsanız, orada gönüllü yaşamaya talip isanlar çıkmaz mı?
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-01-08, 12:57  #3
cenkGULL

cenkGULL'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Ülke / Şehir: türkiye cumhuriyeti

Alıntı:
Sayın yorum2006 şöyle demiş:

Mesajı Göster
Türkiye'de cezaevlerinin çoğu berbat yerlerdir. Hani "iti bağlasan orada durmaz kaçar" derler ya. Öyle yerler. Şimdi siz yeraltında, denizaltında "uzay filmi" gibi ultra modern yerler yaparsanız, orada gönüllü yaşamaya talip isanlar çıkmaz mı?
Öyle biryerde degil yaşamak inan bana intihar bir kurtuluş gibi olur kendini 3 gün bir odaya kapatın bakiyim ben şahsen degil 3 gün 3 saat olsa özgür oldugum halde çıldırıyorum...
cenkGULL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-01-08, 13:15  #4
noperva

noperva'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007

Alıntı:
Sayın yorum2006 şöyle demiş:

Mesajı Göster

siz avrupadaki koşullarla türkiyedeki koşulları yaşamıi birilerine sorun bence bu konuyu... bizde kışı geçirmek için cezaevine girenler bile var
Eski30-01-08, 14:15  #5
oguzkaan

oguzkaan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008

Alıntı:
Sayın cenkGULL şöyle demiş:

Mesajı Göster
Öyle biryerde degil yaşamak inan bana intihar bir kurtuluş gibi olur kendini 3 gün bir odaya kapatın bakiyim ben şahsen degil 3 gün 3 saat olsa özgür oldugum halde çıldırıyorum...
neden?

amaç suçluların kendilerini öldürmesi mi ?
Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!!
oguzkaan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-01-08, 17:27  #6
kakafoni

kakafoni'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007

Hiç avrupada ceza evinde yattınız mı?
kakafoni is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-01-08, 18:03  #7
noperva

noperva'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007

Alıntı:
Sayın kakafoni şöyle demiş:

Mesajı Göster
Hiç avrupada ceza evinde yattınız mı?

ben yatmadım ama bildiğim kadarıyla buradakilerin avrupadakilerin yanında cennet olduğunu her iki tarafta kalanlar söylüyo.
Eski30-01-08, 18:05  #8
giz
İnançlar ve Dinler

giz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: şarap şişesi..

Alıntı:
bu nedenle açık cezaevi,kapalı cezaevi gibi cezaevleri büyük suç işleyenler için bir yazlık kampüs gibidir.
Kaç sene yattınız sn cenkGULL?
giz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski30-01-08, 19:08  #9
YOL
Genel Moderatör

YOL'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2007

Sn. Cenkgull, hapishaneler neden vardır bana açıklayabilir misiniz?
Eski30-01-08, 19:21  #10
kemenCHE

kemenCHE'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008

F tipi işkencehaneleri hiç konuşmayalım burada...

KemenCHE.
kemenCHE is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı