"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
"Genel: Uğur Mumcu'yu MİT ve Özel Kuvvetler Öldürttü"/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
15 yıl aradan sonra Uğur Mumcu cinayeti ile ilgili sis perdesi hafif de olsa aralandı. Ya Bahriye Üçok, Muammer Aksoy, Çetin Emeç ve diğerleri? Benim kanaatim, Ergenekon üzerine gidildikçe bütün kirli çamaşırlar (Hizbullah olayı, şemdinlideki bombalar, rahip cinayetleri, cumhuriyetin bombalanması, danıştay baskını...) ortaya çıkacak ve cenaze namazından sonra "kahrolsun şeriat" diyenlerin yüzleri kızaracak. İnşallah... __________________
Her Gün Aşura Her yer Kerbela | |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ergenekon olayı çok komik oldu bence.Adamların MSN MEssenger kayıtlarını da incelemişlerdi.Bu kadar kurguyu yapanlar birbirlerine titreşim gönderip cinayet saatini konuşuyorlarmış ![]() AKP Hükümeti yakın çevresinin pisliklerini temizlemeye ve gündemi biraz olsun değiştirmeye çalışıyor bence. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Uğur Mumcu yeşil ve erseverin adamlarınca öldürüldü gibime geliyor... Bu konuda en mantıklı açıklamaları Abdulkadir Aygan isimli jitemci açıklamıştı... Bir amerikalı subay(yada sivil) bir valiz dolusu bomba alındığı bunların bu patlamada kullanılan c-4 olduğunu söylemekte... Dahası aynı dönemlerde başka yerlerdede kullanıldığını ima eden sözler var... eşref Bitsil'in uçağındada bu bombalar kullanılmıştı... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Dünya Cezaevi Türkiye Koğuşu
| Sayın Aydın_35 şöyle demiş: ...cenaze namazından sonra "kahrolsun şeriat" diyenlerin yüzleri kızaracak. Uğur Mumcu cinayetini,Şeriatçilerin işlememiş olması,Şeriatı haklı çıkartmaz.Bu yüzden"Kahrolsun Şeriat"diyenlerin yüzlerinin kızarmasına hiç mi hiç gerek yoktur. "KAHROLSUN ŞERİAT" |
|
| |
| #5 | ||
| Alıntı:
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Dünya Cezaevi Türkiye Koğuşu
| Ben Uğur Mumcu cinayetinden dolayı cezalandırılan Şeriatçıları değil,Şeriat'ı eleştirdim.Hiç kimse haketmediği cezalar almamalıdır. |
|
| |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Alıntı:
Bu ergenekon operasyonunu düzenlemeden muhtemelen bir senaryo yazdılar... Şimdi adım adım uyguluyorlar.. Ve bu iş olurken AKP arkadan ne götürüyor bilemeyiz... __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| zaten ugur mumcu gibi insanlar öldürüldükten sonra yakalananlar ya kukladır yada gerçekten eylemi yapanlar onlar diillerdir.. gün gelir siyasal islamcılara atarlar suçu gün gelir Sosyalistlere atarlar suçu Gün gelir Türk milliyetçilerine atarlar suçu.. olayları daha sakin degerlendirmek gerekir.. __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
'Kahrolsun Şeriat' | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Milliyetçi arkadaşımızın bu ergenekon olayına sahiplenmesi, yapılan operasyonu tenkit etmesi gayet normal da diğer sol görüşlü arkadaşların bu faşist çeteye neredeyse sahip çıkacak şekilde davranmalarını anlayamıyorum. Neredeyse Uğur Mumcu'nun gerçek katilleri ortaya çıkacak diye ödleri patlıyor. Yazık. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|