"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Geldim/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| Ah pıtırcığım, ürkek ceylan bakışlım, nur ışıklım cemalini görmeye, canını yüreğime yüreğime bağışlamaya geldim. Sensizliğin ızdırap gecelerinde senden kaçtım sana geldim, tombul kalbini öpmeye geldim, ürekek bebeğim yüreğini tutmaya geldim, yoluna yürek vermeye geldim, elini öpmeye, el vermeye geldim. Yarana merhem, ölüne kefen olmaya geldim. Elini tutmaya, birdaha bırakmamaya geldim. Yaranı temizlemeye tampon sargı olmaya geldim, kalem kırmaya kalem kırdırmaya Sana geldim. Diz çömeye af dilemeye affa layık olmasamda sana geldim, Kalbimin sahibine geldim. Ak güvercinim, kartalım, ezgi tanem, ateşine kibritin, savaşına dinamitin,namluna mermi olmaya geldim. Senin sevgine geldim, sevgimle geldim. Sevginle, şevkatinle coşacak hayatı görmeye geldim, senin busenle ıslanacak tüm çorak, yeşillenmeye geldim,kırkanbar olup çeşitlenmeye geldim. Hayatı senin adına yada benim adıma değil, bizim adımıza safran olmaya şifaya geldim, safrandan merheme merhemden deva olmaya geldim, sefa bulmaya geldim, gözden akan pınarlara dur demeye geldim, endişeye, korkuya dur demeye geldim, okul talebesi gibi sana çalışmaya geldim sana alışmaya geldim, can yoluna can olmaya geldim, siyahımı aklamaya, beyazımı paklamaya geldim, melakeleğini görmeye, kanadını okşamaya, seni sevmeye geldim, gözün ceylandır gözüme bebeğini öpmeye geldim, kalbin rabbimden emanettir, teslim almaya geldim, sevgim sonsuzdur sana sana vermeye geldim, gözüm pınardır yoluna akmaya geldim |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|