Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Edebiyat > Edebi tartışmalar ve kitap tanıtımları

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Ah bir duyabilsen beni / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Edebi tartışmaların ve kitap tanıtımlarının yer aldığı bölüm.

Konu Araçları
Eski13-04-06, 13:14  #1
masle

masle'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
Ah bir duyabilsen beni

arkadaşlar sizinle paylaşöayı düşündüm .yazı hakkında yorumlarınızı bekliyorum

ah bir duyabilsen beni
Ey düşleriyle sarınıp büründüğüm. Türlü yalnızlıklar içindeyim. Kahramanlık türküleri söylemeye takati yok dilimin. Bu garip diyarda sahipsiz kaldı bakışlarım. Asırlar oldu ben seni beklemekteyim. Sisli dünyalardan kaçıp ta geldiğim, ta uzaklardan senin için ,yeni bir haykırışla ardına düştüm. Gölgeni esirgeme üzerimden,artık sırlarını aşikar eyle..

Çünkü ben güneşler beklemekteyim,ömrümün arkası bir uzun karanlık. Çünkü ben çaresizim,şehirden çığlığım duyulmuyor. Bakınıyorum ,alınganım her şeye.Ölüm dahi alıp gitmiyor bunca şeyi benden. Bense şarkılar ve söğüt dallarıyla kendimi avutmaya çalışıyorum. Çünkü sen yanımda yoksun, ölü doğan çocuklar sızlanışlarıma aldırmıyor. Toprağa karışıyor bunca halim onlarla ,sonra belki bir gül oluyor,ya da öylesine bir şey işte. Sen yoksun çünkü! Ben çaresiz kalıyorum..

Ey sessizliğine yaslandığım. Cevap ver bana. Bu türlü türlü hallerimi sen anlat bana. Neden kanlı doğuyor sabahlarım,ya bu ellerim neden büzüşüyor. Biliyorum garibiz bu dünyaya, nedenler anlamsız ,bense bunu çokça söylüyorum. Ne olur anla sen,sen olmayınca işte böyle oluyor dünyam..

Duyabilsen sesimi ,tenime dokunan ölümleri sen de hissedebilsen bir... Gelirmiydin bu aleme ,yani benim etime kanıma bürünerek,loş rüyalarımdan çıkıp, yani sen de gerçeğin acımasızlığına bürünürmüydün benimle. Ah özlediğim, çünkü benim takatim yok dayanmaya bunca şeye
(masle)

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı