"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Evlenmek istediginiz kisi, kiz mi olmali?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Evlenmek istediginiz kisi, sizce ille kiz mi olmali? | |||
| Benim icin kizligin asla önem yok, cok sacma bir soru. | 33 | 68.75% | |
| Evlenecegim kisi kesinlikle kiz olmali... | 15 | 31.25% | |
| Oy Verenler: 48. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| evlenmek istediginiz kisinin kizoglan kiz olamsi sizin icin ne kadar önemli? __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
| #2 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Kesinlikle kız olmalıdır, mümkünse hiç el değmemiş çölde vaha misali... ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Kız olsun tabi, erkek olmasın da ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #4 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Ben erkekler icinde bir problem görmüyorum. Erkek olmasinda da bir sakinca yok. Mümkün oldugu kadarda tecrübeli olmali... __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
| #5 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ | |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Elbette kız olmalı. Siz ona bakire mi diyorsunuz bilmiyorum ama ondan işte. Aman neyse, bu forumda olan bekarların sorunu ![]() Unutmadan eklemeliyim, dul kalmış kadınlar için bu durum değişebilir. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! Diejamiro Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-02-08 16:50 . |
| #7 | ||
| Alıntı:
Aslinda bu konuya yazmak, bu yazilani ciddiye almak olacak... O yüzden yazmamak gerek ama hala böyle düsünenlerle dolu bir ülke görünce ister istemez yaziyor insan... __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig | |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Alıntı:
Ben öyle düşündüğüm için beni itemezsiniz. Düşüncem bu. İnancım gereği bunları yazdım. Evleneceğim kız daha önce biri ile yatmamış olmalı. Ben bunu kabul etmiyorum. Kızlığı elden gitmiş birinin benimle aynı yatağa baş koymasına müsade etmem. Ama dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta var. Bu kişi dul ise durum değişir diye yazdım. Dul kadınlara bu şekilde yaklaşılması doğru olmaz. Erkekler için düşündüklerime gelince, erkeklerde kesinlikle evlenene kadar sabretmelidirler. Evlilik dışı ilişki yaşamamalıdırlar. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! Diejamiro Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-02-08 17:03 . | |
| #9 | ||
| Alıntı:
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Olsun tabi...Tercih hakkım varsa onu seçerim. Büyük ihtimalle ya muhafazakar ya da türbanlıyla falan evleneceğim. Sevgim çok büyük olacağı için kadınımın geçmişte yaşadıklarını kabullenemem. Yaşasın kötülük. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|