"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bush'u Oynatın!!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm Siz de bu adreste Bush'u evirip çevirmeye var mısınız? ![]() Ne yalan söyleyeyim benim çok hoşuma gitti,az da olsa hırsımı aldım kendisinden.Ah bir de elime geçirsem....Arada aklımdan ''Bu başörtüsü içinnnn'',''Buu özelleştirmeler içinnnn'',''Buuu Kürt Sorunu içiiinnn'',''Buuu Irak içiiiin'''...diye fikirler geçiyordu...Siz de ne hissettiğinizi yazarsanız sevinirim. __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> NİLSU Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-02-08 00:34 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Çok güzel ![]() Fakat kazıklar üzerinde gezdirilse daha cazip olurmuş. |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
Çok güldüm Sn MK DERVİM...Haklısınız,belki de tasarım kazıklar,sınırlardaki dikenli teller hatta iğneli fıçı biçiminde düzenlenmiş tünellerden yapılsa imiş,hatta arada bir iki bombayla beraber bush'un da ödü patlsa imiş... Elimizde bu kadarı var,idare edeceğinizi umuyorum.... ![]() __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Komikmiş... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|