"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Kız arkadaşınız sizi aldatırsa ne yaparsınız?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Soru genel ama amaç ve işleyişi düşünerek ele alırsak... Çok sevdiğiniz birisi sizi aldatırsa ona karşı tepkiniz nasıl olur? Nostrum Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-02-08 01:29 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ayrılırım. O şüpheye düştüğümde ayrılmayı aklımdan bile geçirmediğim olmuştu. Ama şu an bekara karı boşamak kolay misali konuşuyorum, ayrılırım. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: AB
| Ayrilirim, ben kimseyi aldatmayacagim icin birlikte oldugum insandan ayni davranisi beklemek en dogal hakkim. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Kesinlikle ayrılırım. Eğer kişi sevgilisini aldatıyorsa ortada "sevgi" kalmamıştır, uzatmanın ne gereği var? __________________
Yok! |
| #5 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| önce elimden geldiğince söverim. "Ayrılırım" diyemem, çünkü beni aldatmakla resmi olmasa da bu durum, onun benden çoktan ayrıldığı anlamına gelir zaten. Bu yüzden birbirimizin yüzüne bakmayız bir daha. böyle bir durum hiç başıma gelmedi, gelseydi kızın benden çekeceği vardı. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #6 | |
| Aldatilmaya karsi tepki... Ne mi yaparim? Hic bir sey.... Kisilige, töreci ve ahlak anlayisina, alinan egitime ve icinde bulunulan cevreye bagli olarak degisebilen tutuma göre kimi keser, kimi sever.... ![]() Ben aldatilsam, sevgim aldatildigim icin bitmez. Belki ayriliriz, belki de iliskimiz, yasamla yapilmis bedelli bir deneyden sonra daha saglam da cikabilir. Bunu kimse kestiremez. Devam da edebilir, bu hem karsinizdakinin sevgisine, hem de karsinizdaki kisi ile iliskiden ziyade iletisim gücüne de baglidir biraz da. Cok esnek degisken yanitlar verilecek, ama cogunlukla da samimiyeti olmayan yanitlar yazilabilir böyle bir soruya. Bence sevgi, eger varsa bitmez. aldatildigini sananlarin da ille bir sey yapmalari bence hic gerekmez. Oturup kendi islerine baksinlar.... __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: türkiye cumhuriyeti
| Hiç düşünmem kendisini kendi dünyasında bırakır yoluma devam ederim... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Basimdan gecmis bir olay. Ayrildim, ayrilirim. Bu kadar basit. __________________
Gencler hayati seviyor, ama siz onlarin isyan etmelerine sebep oluyorsunuz. Lutfen sorumlu ebeveynler olun.. |
| #9 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| aptal yerine konmanıza karşın hiçbir şey yapmayıp onu kendi haline bırakıyorsanız bu sizin normalüstü sabrınızdandır sn gezer. Ben aldatılma konusunda o kadar sabırlı olamam. Saygılar. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #10 | |
| çok sevdiğim kişi beni aldatırsa ne olur....belki küçük bir intikam.(aynı silahla vurmak gibi)...sonra yaşamaya devam.... ![]() __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|