"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İnternet olmasaydı şuan ne yapıyor olacaktınız?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Hepimizin hayatını olumlu veya olumsuz etkileyen bir sanal gerçeklik var.Bu açıdan kimin hayatını ne ölçüde etkilediğini öğrenmek faydalı olur. Kendimden bahsetmem gerekirse çoğu zaman yerinde kullandığıma inanmakla beraber internet olmadığı takdirde aile eğitiminde daha faal ve akaldemik çalışmamda daha ileri seviyede olurdum. Şu an büyük ihtimal dolabımda bulunan din ve bilim ile ilgili 5 kitabı okuyup özetlerini sentezlemeye çalışıyor olacaktım. |
|
| #2 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| -ÜDS çalışıyor olacaktım. -Kitap okuyor olacaktım. -Okula gidip arkadaşlarımla takılıyor olacaktım. -Fosur fosur uyuyor olacaktım. -Banu'yla tanışmamış olacaktım (keşke internet olmasaydı da tanışmamış olsaydım, hatırladıkça hala sinir oluyorum)__________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| İnternet için bilgi kaynağı veya çöplük karşıtlığının kullanılmasını hep doğru bulmuşumdur. Doğru, çünkü büyük bir dünya haline geldi burası. Ne ararsanız nete ulaşmak isterseniz çok kısa bir sürede ulaşabiliyorsunuz. İlkokul çocuklarının bile çok iyi anlamasalar biel oyuncağı haline geldi bilgisayar ve dolayısıyla internet. Olmasaydı benim için bir boşluk olur muydu hiç düşünmedim. Şimdi de denedim olmadı mesela. Belki bilgiye biraz daha zor ulaşaktım, ama neticede istersen ve hatta istediğimde aynen sizin yaptığım gibi açıp kitaplardan bakıyorum. Açıkça buradaki bilgiye pek güvenmiyorum. Mutlaka denetleme ihtiyacı hissediyorum asıl kaynağından. Onun haricinde gönül meselelerine büyük bir destek veriyor, ama aynı oranda felaketlere de yol açabiliyor. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| kitap okuyor satranç oynuyor yada bağlama çalışıyor olurdum herhalde __________________
şimdi sende gittin ya ATEŞLER DONACAK |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Daha sosyal ve cevik olurdum. Otur otur nereye kadar, kemikler kirecleniyor, kaslar zayifliyor. Fakat ben buna bir care buldum. Sabahleyen ve aksamlari sinav. Kitap okur olurdum diyemeyecegim cunku haftada 5 kitabi emme gibi kotu bir aliskanligim var. Ilgimi ceken kitaplari bitirme firsatini yakaliyorum. Ovunmek gibi olmasin fakat cok hizli okur ve kavrarim (hahaha). Aymaz gezen bir serseri olurdum buyuk ihtimalle. Bos gezmekten cok, dostlarimla zamanimi degerlendirmeyi seven birisiyim. __________________
"ben beni ilgilendiren tarafiyla ilgilenirim" anarsik bir soyutlanmadir. |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Alıntı:
.__________________
"ben beni ilgilendiren tarafiyla ilgilenirim" anarsik bir soyutlanmadir. | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| forumdaki fikirlerini ve yorumlarını hiç sıkılmadan saatlerce okuyabildiğim arkadaşların güzel paylaşımlarından mahrum kalacaktım... ama şöyle bacaklarımı uzatıp yatmak da iyi olurdu hani... eh bir de mesleki kariyer derdine düştüğüm için kitaplarımla haşır neşir olmak da ayrı bir zevk verirdi... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Şu an kimseyi bu kadar üzmüyor olacaktım. Tek bildiğim bu. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Herhalde ders çalışırdım. Kitap okurdum diyrek pişmanlık sezisi hissettirmem, kitap gibi yazılar var onları okuyorum ve haz alıyorum birçok yazıdan. Direkt fikirleri görmek de güzel bir olay. Bir gitarım var çalamadım bir türlü. Herhalde ona zaman ayrır, parça çıkarırdım kendi kendime. Yerdim hamsiyi, arkadaşlar horon vururdum ![]() __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. |
|
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2008
| arkadaşlarımla daha fazla vakit geçiriyor olmayı isterdim. -gerçi internetten de okuyorum ama-, kitap bitirmeye benzemiyor tabi. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|