"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Bu ne cüret!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Şu dinci gazeteler birgün beni gülmekten öldürecek ya. Bugünlerde AKP ye muhalif her sesi kötülemek için ilginç taktiklere başvuruyorlar.Yalnız son yaptıkları harbiden sapla samanı karıştırmak olmuş Ben birşey demiyorum haberi ookuyun görün Laiklik yürüyüşünde Atatürk'e büyük saygısızlık, işte o fotoğraf ![]() Yurtsever Yurttaşlar Platformu’nun gerçekleştirdiği laiklik yürüyüşü skandala dönüştü.İzmir'de Yurtsever Yurttaşlar Platformu öncülüğünde gerçekleştirilen 'Laiklik' yürüyüşünde Atatürk'le Lenin'in fotoğrafı yan yana taşındı. Lenin için 'Atatürk'ün en büyük müttefiki' ifadesi kullanıldı. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=649360 __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan bozkır Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-02-08 15:34 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Hocam, Bunlar sapı da samanı da iyi bilirler de... Neyse daha fazla yazmama lüzum yok, sen zaten biliyorsun bu adamların niyetlerini... __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Evet, bugün Zaman gazetesi benim de elime geçti. Vakit geçirmek için okudum. Aynı habere gülüp geçtim sadece, ama düşünmeden de edemedim. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-02-08 23:52 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sizi düşündüren ne oldu ? __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #5 | |
| ben de merak ettim ne düşündüğü.... ben sadece gülmek kısmını becerebildim.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bbu tür bir probaganda yöntemine başvurmaları düşündürdü. Oblar için bu yeni bir şey değil elbet. Burada Zaman'ın daha önce de bir yalan haberini yakalamıştık. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-02-08 10:56 . |
|
| #7 | |||||||||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Laiklik yürüyüşünde Atatürk'e büyük saygısızlık, işte o fotoğraf Yurtsever Yurttaşlar Platformunun gerçekleştirdiği laiklik yürüyüşü skandala dönüştü. gibi ucuz yöntemlerle hazırlanmış ve hikayenin sonunda Yurtsever Yurttaşlar Platformu'nda, Çocukları Koruma Vakfı, Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Kadınlar Birliği gibi kuruluşlar yer alıyor diyerek niyetini açık etmiş basit bir gazetenin eğlendirici haberi olarak nitelemek mümkün. ADD'ye ÇYDD ile derdin varsa açık açık yaz Lenin'i niye karıştırıyorsun diye demeden edemiyor insan. Hak ve özgürlükler savunuculuğna demokrasinin anlamından bihaber islamcılar ile statükocuların soyunduğu bir ülkede böyle haberleri daha çok görürüz. Bu arada sitedeki yorumlar ayrı bir eğlendiriyor insanı. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| ||||||||
|
| #8 | |
| sn seha işte bu yorumlar beni güldürmüyor korkutuyor. Bunların kimbilir kaçı üniversite öğrencisidir.Yani eğitim almalarına rağmen nelere inanabiliyorlar.İnsan o zaman düşünyor böyle bir zihniyetin üstesinden eğitimle gelinemeyecekse neyle gelinecek.Bu cemaat kafasına sahip birey sayısı belki milyonla ölçülüyordur.Sorgulamayan ve özgür düşünemyen bu adamlarla şeyhlar hocalar neleri başaramaz ki.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Atatürk Sosyalizm için bence T.C.'ini hazır hissetmedi. Bir zmaan sonra Sosyalist bir ülke hayali kurduğunu düşünüyorum. Zaman gazetesi Atatürk'ü neden sevsin, neden ona saygısızlık yapıldığını düşünsün? Zaten kendileri azılı Anti Kemalisttir. Ellerinde olsa Anıtkabiri bile dümdüz ederler. Yahu bırakın bu teraneleri , sizin niyetiniz şeriat devleti. İslami kurallara gre yönetilcen bir ülke. Demokrasi, insan hakları masallarına karnımız tok. Acaba AB üyesi olmak için bir tarafını yırtan hükümet, yada üye olmaya çalışıyor gibi gösteren hükümet bu insan hakları vs yi iyi kullanabilmek adınamı yırtındı demekten alamıyoum kendimi. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| böyle rezillik olmaz..büyük bir ayıp.. Lenin kim ki Atatürkle yan yana koyuluyor? __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|