"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Bu ne cüret!

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski08-02-08, 23:14  #1
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: izmir
Bu ne cüret (!?)

Şu dinci gazeteler birgün beni gülmekten öldürecek ya.
Bugünlerde AKP ye muhalif her sesi kötülemek için ilginç taktiklere başvuruyorlar.Yalnız son yaptıkları harbiden sapla samanı karıştırmak olmuş
Ben birşey demiyorum haberi ookuyun görün

Laiklik yürüyüşünde Atatürk'e büyük saygısızlık, işte o fotoğraf

Yurtsever Yurttaşlar Platformu’nun gerçekleştirdiği laiklik yürüyüşü skandala dönüştü.İzmir'de Yurtsever Yurttaşlar Platformu öncülüğünde gerçekleştirilen 'Laiklik' yürüyüşünde Atatürk'le Lenin'in fotoğrafı yan yana taşındı. Lenin için 'Atatürk'ün en büyük müttefiki' ifadesi kullanıldı.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=649360

bozkır Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-02-08 15:34 .
bozkır is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-02-08, 23:32  #2
Gılgamış

Gılgamış'nın Avatarı

Hocam,
Bunlar sapı da samanı da iyi bilirler de...
Neyse daha fazla yazmama lüzum yok, sen zaten biliyorsun bu adamların niyetlerini...
Eski08-02-08, 23:41  #3
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: 23185

Evet, bugün Zaman gazetesi benim de elime geçti. Vakit geçirmek için okudum. Aynı habere gülüp geçtim sadece, ama düşünmeden de edemedim.

Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-02-08 23:52 .
Antioksidan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-02-08, 23:41  #4
Gılgamış

Gılgamış'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın turker şöyle demiş:

Mesajı Göster
Evet, bugün Zaman gazetesim benim de elime geçti. Vakit geçirmek için okudum. Aynı habere gülüp geçtim sadece, ama düşünmeden de edemedim.
Sizi düşündüren ne oldu ?
Eski08-02-08, 23:44  #5
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

ben de merak ettim ne düşündüğü....
ben sadece gülmek kısmını becerebildim....
Eski08-02-08, 23:54  #6
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: 23185

Bbu tür bir probaganda yöntemine başvurmaları düşündürdü.

Oblar için bu yeni bir şey değil elbet. Burada Zaman'ın daha önce de bir yalan haberini yakalamıştık.

Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-02-08 10:56 .
Antioksidan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski09-02-08, 01:07  #7
seha
Admin

seha'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005

Laiklik yürüyüşünde Atatürk'e büyük saygısızlık, işte o fotoğraf
Yurtsever Yurttaşlar Platformunun gerçekleştirdiği laiklik yürüyüşü skandala dönüştü.
gibi ucuz yöntemlerle hazırlanmış ve hikayenin sonunda Yurtsever Yurttaşlar Platformu'nda, Çocukları Koruma Vakfı, Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Kadınlar Birliği gibi kuruluşlar yer alıyor diyerek niyetini açık etmiş basit bir gazetenin eğlendirici haberi olarak nitelemek mümkün. ADD'ye ÇYDD ile derdin varsa açık açık yaz Lenin'i niye karıştırıyorsun diye demeden edemiyor insan. Hak ve özgürlükler savunuculuğna demokrasinin anlamından bihaber islamcılar ile statükocuların soyunduğu bir ülkede böyle haberleri daha çok görürüz.

Bu arada sitedeki yorumlar ayrı bir eğlendiriyor insanı.
Alıntı:
Atatürkün köminist Leninle ne ilgisi var. Bu yapanlara karsi 301 uygulanmasi lazim. Laikligi sözde laikcilerden korunmazi lazim. Umarin Cumhuriyet savcilari görevlerini yaparlar.
Alıntı:
Demokrasiye hak ve özgürlüklere insanlara saygıya alışacaksınız efendim..Fazla zorlanmayın halk kutuplaşmıyor asıl kutuplasan sizlersiniz meclis çoğunluk ne diyorsa o! kafanıza göre hareket etmeyin usul usul her sey rayına giriyor.Artık birazda bu ülkenin insanları çoğunluğunun sözü yükselsin ..
Alıntı:
yurtsever yurttaşlar,add ve çydd sizleri öncelikle tebrik ediyorum çünkü kendinizin ne oldugunuzu ve kimlere hizmet ettiğinizi ifade ettiniz,bizde bu musluman turk halkıda sizin ne dolaplar çevirdiğinizi öğrenmiş olduk,siz uğraşmaya devam edin,çabaladıkça yerin dibine giriyorsunuz,bataklığa batmış misali...
Alıntı:
30 milyon Rus vatandaşın katili, açlık ve sefalet timsali, halkını yokluklara sürükleyen ve dünyada kaos yaratan bu adamla, vtanı ve milleti için çaba harcayan ve yardımcısı olanlarca daha sonra ölüme terkedeilen Atatürk gibi muhterem bir zatı nasıl aynı kefeye koyarsınız???? Yazıklar olsun. Bunlar komünist ateist; Atatürkçülüğü kullanmaya çalışan Ergenekoncu zihniyet.
Alıntı:
Bunların asıl niyetleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.ATATÜRK'ün adını kullanarak kominizimi başımıza musallat etmek,anlaşılan o.ATATÜRK sağ olsaydı ilk işi onların hepsini dar ağacında sallandırmak olurdu.Bunlar resmen dinsizlik istiyorlar.
Alıntı:
yalancinin mumu yatsiya kadar takke dustu kel gorundu sozde ataturkcu laik ve demokrat gecinenlerin kominist olduklarini anladik.bunlar demokrat laik ataturkcu leninistler.baravo kutlarim .bu zitliklari biraraya getirme basarisini gosterdiginiz icin.
Alıntı:
lenin ve Atatürk ne alaka rusya`yı mahveden bu adam değilmi.bunlar türk halkını cahilmi sanıyor sözde Atatürkcüler kendinize gelin.burayı kominizm ülkesi yapamayacaksınız
Alıntı:
Lenin'i taniyip da ona sempati duyan gercek bir Müslüman evladi olamaz.
seha is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski09-02-08, 01:47  #8
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

sn seha
işte bu yorumlar beni güldürmüyor korkutuyor.
Bunların kimbilir kaçı üniversite öğrencisidir.Yani eğitim almalarına rağmen nelere inanabiliyorlar.İnsan o zaman düşünyor böyle bir zihniyetin üstesinden eğitimle gelinemeyecekse neyle gelinecek.Bu cemaat kafasına sahip birey sayısı belki milyonla ölçülüyordur.Sorgulamayan ve özgür düşünemyen bu adamlarla şeyhlar hocalar neleri başaramaz ki....
Eski09-02-08, 01:59  #9
Cielo

Cielo'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: Türkiye

Atatürk Sosyalizm için bence T.C.'ini hazır hissetmedi. Bir zmaan sonra Sosyalist bir ülke hayali kurduğunu düşünüyorum.

Zaman gazetesi Atatürk'ü neden sevsin, neden ona saygısızlık yapıldığını düşünsün?

Zaten kendileri azılı Anti Kemalisttir. Ellerinde olsa Anıtkabiri bile dümdüz ederler.

Yahu bırakın bu teraneleri , sizin niyetiniz şeriat devleti. İslami kurallara gre yönetilcen bir ülke.

Demokrasi, insan hakları masallarına karnımız tok. Acaba AB üyesi olmak için bir tarafını yırtan hükümet, yada üye olmaya çalışıyor gibi gösteren hükümet bu insan hakları vs yi iyi kullanabilmek adınamı yırtındı demekten alamıyoum kendimi.
Eski09-02-08, 02:32  #10
oguzkaan

oguzkaan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008

böyle rezillik olmaz..büyük bir ayıp..

Lenin kim ki Atatürkle yan yana koyuluyor?
Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!!
oguzkaan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 07:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)