| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Dinlerarasi Diyalog Tuzaği Ve Dinde Reform *** Uzun Alıntı / Alıntı olduğu halde kaynak belirtilmemiş olması nedeniyle silinmiştir *** Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-04-06 19:24 . |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Değerli Hemşerim, Bak inancını savunuyorsun ama nasıl? Günümüzün en önemli konularından olan diyalog konusunda mesaj! yazıyorsun. Ancak mesajın hatalarla dolu. İnancını savunmak bu kadar ucuz mu? Neden ölçüp biçip (her açıdan) yanlışlardan arındırıp, en önemlisi de kendi sözlerinle yazmıyorsun. -Bir alıntı yapıyorsun ve alıntı olduğunu yazmıyorsun. -Bu hangi kitap olduğu bilinmeyen kitabı ilgili konuda yazacakken getirip burada yazıyorsun. -Yaptığın inancını savundurttuğun yazıya o kadar büyük! değer veriyorsun ki, yazı okunuyor mu okunmuyor mu karakterle nasıl görünüyor demiryorsun bile. -Teknik düzenlemeyi bir tarafa bırak bari alıntının kitap tanıtımı olduğunu ortaya koyan cümleyi çıkartsaydın. -En önemlisi de hazırla yetinmemek, bak alıntısını yaptığın kitabı bir kişi yazmış, emek sarfetmiş, fikirlerini yazıya dökmüş, ancak siz bunu örnek almak yerine gidip o kişinin kitabının tanıtımını çalıyorsunuz! -Fikriniz bu kadar ucuz mu, düşünceleriniz, inancınız bu kadar değersiz mi. Belki de "Dimyat'a pirince giderken evinizdeki bulgurdan oluyorsunuz" da haberiniz yok. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #3 | |
| teşekkürler ibra benim yazacaklarımı yazmışsın sağol... |
|
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Evet bunlar dikkat edilmesi gereken cok önemli konular sayin ibra. Ender olarak düstügümüz hatalar. Sayin trabzonlum, bir seyler anlatmaya calisiyor ama, bunu okunurluk ölcülerinde ve kaynak sunarak yansitma konusunda sorunlar yasiyor olsa gerek. Daha önce okudum ve ne diyecegimi ben de bilemedim. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Alıntı:
Bu anlayış ile ne kazanıyorsunuz merak ettim,açıklarmısınız? Sayın ibra Size katılıyorum. Saygılar. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA | |
| #6 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| trabzonlum un yazısı silindiğinden dolayı okuyamadım fakat konunun başlığı ilgi alanım olduğundan bir iki şey belirtmek isterim. forum da dinler arası diyalogla ilgili başka bir konu daha var orada da yazmıştım dinler arası diyalog vatikanın bir projesidir 1965 yılında ikinci vatikan konsilinde alınan bir karardır ve bizi hristiyanlaştırma projesidir. bu konsilin kararlarını okursanız anlarsınız. ayrıca her Cuma namazında imamların da minberde okudukları ayet te Allah (c.c.) buyuruyor ki; "Allah indinde tek din islam'dır." bu ayet-i kerime konuya yeterince açıklık getiyor. eğer birileri bundan başka bir şeye inanıyorsa kendi inancı yok eğer ben müslümanım deyip te 1400 yıllık İslam'ı değiştirmeye kalkıyor, Hz. Muhammed (sav)'i devreden çıkartıyorsa buna kimse izin vermez. isteyen istediğine inanabilir fakat benim inancıma kimsenin müdahale hakkı yok. iyi günler |
| #7 | |
| özür diliyorum arkadaşlar, haklısınız. tekrar özür diliyorum. kitabın adı (DİNLER ARASI DİYALOG TUZAĞI VE DİNDE REFORM) yazarı: Prof. Dr. Ramazan AYVALLI |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|