"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
AKP-Liberal ittifakı çöktü!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Samimi liberaller AKP' nin gerçek yüzünü görmeye başlamıştır, buna karşı liboşlar (aslen liberal olmayan ancak liberal gibi gözükmeye çalışan) bu tutumlarında ısrar etmektedir. Liberaller AKP' nin hedefinin AB olmadığını anlamaya başlamışlardır... AKP' yi iktidar yapan etmenlerin başında gazetelerin hemen hepsinde etkin olan liberal kalemler ve çizdikleri parlak tablo etkiliydi. Bir bölümününde olsa gerçeği görmesi güzel bir şey! Kurallar gereği yazıları kısaltmak ve bir kısım yazarların yorumlarını eklememek durumunda kaldım, linkte takip edilmesini öneririm. __________________
Yok! ReMaT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-02-08 20:53 .Sebep: alıntı kuralları | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Liberallerin AKP'den desteğini çekmesi AB'nin ve ABD'nin de AKP'den desteğini çekmesi anlamına gelir mi acaba? Bu durumda AKP Amerikancıların ve Avrupacıların kontrolünden çıkmış mı oluyor? Birileri anlatıverse de, biz de aydınlansak? __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Ne liberalliği ne demokratlığı.. Bu masalları anlatanlar, şeriat isteyenlerdir. Sadece belli bir kesime demokrasi ve özgürlük getirmek istedikleri apaçık ortadadır. Attıkları adımlar, zemin hazırlamaktan başka bir şey değildir. İktidar ne kadar kör ise, demokrasi-özgürlük masallarıyla halkta o kadar kör edilmek istenmektedir. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
![]() Emperyalizmin akepe ye desteği , emperyalizme hizmet doğrultusunda sürecektir.. Ancak , bazen, işbirlikçilerin hatta kukla yönetimlerin bile emperyalistler tarafından kullanılamıyacağı bir sınır olabilir .. Liboşların yazdıkları akepeye uyarı çerçevesindedir. Bunun yanı sıra, Liboşların uyarısı, aynı zamanda, Milli reflekslerin ve toplumsal tepkinin yükselişi nedeniyle , akepeye verdikleri destek yüzünden okkanın altına gitme korkusudur... ![]() __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-02-08 15:54 . | |
|
| #5 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| liberal aydınlar kaç para maaş alıyorlar?Bu para nerden geliyor? ayda 20 bin doların üzerinde maaş alıp ondan sonra hükümetle yollarını ayırmaları mümkün mü?Bugün gazete ve TV patronları devletten aldıkları ihalelerle köşeyi dönmüştür.Doğan medyası zaten malum son dönemde bir de AKP nin doğrudan destekçisi gruplar medyaya hakim oldu.Bunların maaşlı elemanlarının sahte liberallikleri değirmenin suyu aktıkça devam edecektir.... Onların şikayet ettikleri mevzu AKP türbana özgürlük getirirken AB nin istemesine rağmen 301'i değiştirmemeleridir.Yani çift taraflı yağcılık peşindeler... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Bir liberal olarak; Ak Parti'nin demokratlığına inancımın eskisine oranla daha az olduğunu söylemeliyim. Korkuyorlar. Son olaylarla birlikte biraz da milliyetçileştiler. Bunu istemiyorum. Ben baş örtü özgürlüğünü, özgürleşen üniversite kapsamında alıyordum. Üniversitelerin diğer sorunlarına çözüm getirmeden salt baş örtüyü düşünmek, çözülmesi gereken bir konu olmasına rağmen eksiktir. Ama yine de Türkiyenin en demokratik, en liberal partisi Ak Partidir. Konjonktürel bir değişme olduğunu düşünüyorum ben son olanların. __________________
Egonuzu siyasal yönetimlere karşı koruyunuz. |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Yukardaki cümlenizden şunu mu anlamalıyız acaba? "AKP türbana özgürlük tanımakla emperyalizmin kontrolünden çıkmıştır. Bu sebeple emperyalizme hizmet eden çevreler de desteklerini çekmişlerdir." Doğru mu anladım acaba? __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) | |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
Aslında ne demek istediğimi siz de gayet iyi biliyorsunuz. ![]() Türban zaten bizzat kendisi batı emperyalizminin çıkarlarının yani Haçlı-irtica ile Türkiye'nin teslim alınmasının siyasi simgesidir. Türban ABD nin kara bayrağıdır. ![]() ... __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Sizce bir çelişki yok mu? Benim gerçekten kafam karıştı! __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) | |
|
| #10 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2007
| Alıntı:
AKP 'nin iç yüzünün yavaş yavaş aydınlaması ile kendine gelen bu kesimlerinde desteğini çekmiş olmasının yarattığı yalnızlık duygusu kafanızı karıştırmış olabilir mi ? | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|