| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
FOX, Obama'ya Saldırıyor!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| İngilizce bilmenize gerek yok.. Birinci dakikadan sonra söylediklerine dikkat edin, Şahinlerin. ''Onun babası bir Müslüman ve ismi Barack HUSEYİN Obama!'' Bir başka röportajda da, republician'ın biri şöyle diyor: 'Obama bize neyi hatırlıyor? O-ba-ma eşittir O-sa-ma!' (Osama: Usame. ) __________________
En "adil", "saf", en ince ve en uygarı olsa bile, Marksizm milliyetçilikle bağdaşamaz. Onun yerine, Marksizm, enternasyonalizmi ileri sürer... Lenin ReMaT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-02-08 00:12 .Sebep: Link düzenlemesi |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Obama bin ladin yani! Amerikada vurulan kulelerin ciddi bir paranoyaklık yarattığı ortada... Geçtigimiz günlerde siyahi adayın aslında müslüman oldugu ve bunu gizledigine dair asparagaslar yayınlanmıştı medyada ama hemen ertesinde bizzat olayın muhatabı siyahi aday bu haberleri yalanlamıştı. Tabi aslını en iyi yine kendisi bilebilir. Ama ben adayların hangisi kazanırsa kazansın mevcut amerikan politikalarının hem içte hemde dışta aynen devam edecegi inancındayım. Malum seçim öncesi konuşulanlar ile seçim sonrası yapılanlar pek uyum sağlamaz! __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: AB
| Hiristiyan bir ulkede Musluman bir baskan elbette tercih edilmez. Musluman ulkede de Hiristiyan baskan... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| ABD' de siyahi bir başkan görmek çok isterim ama Obama' yı nedense pek sevemedim. __________________
Yok! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sayın Parşömen; Video açılmıyor. Bilginiz olsun. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| cumhuriyetçiler şimdiden obamaya saldırmaya başladıklarına göre ya Obamanın aday olabileceğinden yani clintonu saf dışı bırakacağından eminler yahut da rakip olarak clintonu istiyorlar çünkü demokratlarda ön seçim yarışı burun buruna devam ediyor __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Haklilar adamlar Size sormak istiyorum dinci arkadaslarim Siz ulkemizde bir Hristiyanin Basbakan olmasini istermisiniz? Bunu ictenlikle cevaplamanizi bekliyorum Siyasi dusuncenizi herseyi bir yana birakin sadece icinizden geleni söyleyin lutfen Ayrica Obama benim icin bitmistir Pakistanmiydi,Afganistanmiydi simdi tam aklima gelmiyor söyle birsey söylemisti "Istedigimiz zaman oraya gireriz" Sanki babasinin tarlasina giriyor beyefendi Ben Clintonun Basbakan olmasi taraftariyim hic olmazsa daha insancil bir varlik __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Neden bilmiyorum ama Obama'nın başkan seçilmesini istiyorum. Belkide siyah birinin amerikanın başına geçmesini dünya siyasetini birazcık renklendireceğinden dolayı istiyorumdur ![]() __________________
"Barış zor yoluyla değil, ancak anlama yoluyla sağlanabilir" ''Önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur'' ALBERT EİNSTEİN |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: İstanbul.
| ben obama'nın Amerika'ya katıcak bir şeyinin olduğunu düşünmüyorum nitekim ırak istilasının bitirilmesine yönelik kesin ve net bir söyleminide göremedim ama yinede başkan seçilmesi iyi olur bir siyah başkan görmek güzel olabilir her ne kadar ırkçıları epey bir rahatsız edicek olsada ... __________________
''önce seni yok sayarlar. sonra sana gülerler. ardindan savaşirlar seninle. ve sonunda sen kazanirsin..'' |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| __________________
Yok! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|