"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sevgililer günü hakkında.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| siz sevgililer günü hakkında ne düşünüyorsunuz?... tamamen ticari amacı olan gereksiz bir gün mü? kutlanması gereken özel bir gün mü? segililer günü diye bi şey olmaz her gün sevgilinizle sizin gününüz mü? ...... ya da ne?... tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-02-08 13:23 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Tüm insanların alet olduğu ve neredeyse her sene insanı çileden çıkartan bir hale bürünen en büyük saçmalık diyorum. |
|
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: sakarya
| Tamamen ticari bir olaydan ibaret. Her sevgilinin ayrı bir günü vardır bence.Ve mantksız ve insanlar sanki kendi günüymüş gibi bir de kutluyor. Belkide bu günü kutlayanlar kendi tanıştığı günü dahi hatırlamıyor.. saçmalık diyorum sadece.. |
|
| #4 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Özel günler sacma olarak nitelendirmemeli. Bu günlere sacma diyen birisi her türlü bayramlar icinde bunu demesi gerekir. Bu sebeple böyle günlerin kutlanmasinda bir anormallik görmüyorum. Sonucta bir insan mutlu olacaksa, bunda herhangi bir sorun yoktur. __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| |
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2008
| sevgililer günü, anne-babalar günü, o günü, bu günü, şu günü ....insanların duygularını sömürüp, metalaştırma çabaları. İçten gelmeyen, birilerinin güdümlemesiyle hatırlanan gün, istemem ben. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| iste her mevzuya bir gun sectiler paraya para demiyorlar Akil iste ya insanlar akillarini kunlaniyor bizim gibi insanlarda "bak askim sana sevgililer gununde ne aldim" diyor __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Sn. ABCDE'ye katilarak devam etmek istiyorum; tamamen ticari amacı olan gereksiz bir gün mü? Ticari olmasi sirketsel bir meseledir, fakat bireysel veya ruhani olarak kutlanmasi ayri bir meseledir. kutlanması gereken özel bir gün mü? Elbette, insanoglunun atalari boyle bir 'bayrami' veya 'guzelligi-senligi' uygun gormus ve yururluge koymus, neden kutlamayalim? Kirli savaslarin surdugu, emperyalistlerin hukmettigi dunyada bir nebze olsun mutlu olmak hakkimiz degilmi? sevgililer günü diye bi şey olmaz her gün sevgilinizle sizin gününüz mü? Nasil'ki dogum gunlerini kutluyorsak, sevgililerimizle butun gunumuzu mutlu-ve-kutlu bicimde beraber gecirecegimiz bir zaman kotuye yorulabilirmi? Evet, sevgililer gunu dahil butun diger gunlerde de sevgililerimizle beraber oldugumuz surece bayram sayilir. __________________
"ben beni ilgilendiren tarafiyla ilgilenirim" anarsik bir soyutlanmadir. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: türkiye cumhuriyeti
| Senede birkez sıradan birgün sevgililer için özel seçilmiş ise sevgililler mutlu olacaksa kutlanmalıdır.... |
|
| #9 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| 14 Şubat'ta hep çiçekçi olmak istemişimdir... __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
|
| #10 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Aynen iyi para var bu işte. sırf o gün için çiçekçi olanlar da vardır mutlaka. Bir tanıdık sevgililer gününde çiçek almaktan ziyade fiyatlarından bahsetmişti...Bi gül 5ytymiş meğer geçen sene... Bi sagara parasından biraz fazla aslında.. Önemli olan çiçek değil ya neyse... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|