"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| çok hoş.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Bence de tek kelimeyle harika, zaten hiçbir zaman şu beyaz-siyah ayrımcılığını anlamamışımdır, bu yüzden de sonuna kadar karşıyım (anlasam da karşıyım, renk farkından doğabilecek bir düşmanlığın mantıklı bir sebebi olabileceğini sanmıyorum, ya siz?) ![]() __________________
TÜRKİYEM SEN BİR TANESİN! :) |
| #3 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sadece renk farkı değil...dil, din, ırk, cinsiyet, kültür...hiç bir bireysel farklılık yüzünden ayrım yapmamalıyız diye düşünüyorum. Bir insan sadece insan olduğu için saygı görmeli. |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
Sayın Melnur, Size bu konuda katılıyorum, sonuçta hiçbir insan hiçbir farklılık yüzünden ayrımcılığı hak etmez, ama burada konu siyah-beyaz çatışması olduğundan ben sadece ona değindim... Saygılarımla... __________________
TÜRKİYEM SEN BİR TANESİN! :) | |
| #5 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.petrovil, Zaten sözüm size değildi. Sadece düşüncelerimi belirttim. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Benim bir cok babam var ve bir cok annem... ve, bir cok kiz kardesim, ve bir cok erkek kardesim var benim. Erkek kardeslerim siyah, ve annelerim sari. ve babalarim kizil ve kiz kardeslerim acik renkli. Ben, on bin yasindayim. Cünkü, benim ismim, insan. alinti:Yazarini bilmedigim bir Alman sairnden. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #7 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ne güzel demiş maykıl ceksın usta eğer kardeşim olmak istiyorsan ne önemi var siyah yada beyaz olmanın.... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|