| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Etek giyen kızlara saldırı! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Tarsus'ta etekli kızlara yönelik asitli saldırılara yenileri eklendi. Dün üç kamu görevlisi kadının ayaklarına asit atıldı. Ancak Vali Aksoy son üç saldırının pantolonlu kadınlara yönelik olduğunu açıkladı. MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde yakıcı maddeyle saldırıya uğrayanların sayısı 5'e çıktı. Pazartesi günü biri lise son sınıfta, diğeri ilköğretim okulu 6'ncı sınıfta okuyan 2 kız öğrencinin, kısa etek giydikleri gerekçesiyle bacaklarına yakıcı madde atılmasından sonra dün de aynı şekilde biri hemşire 3 kamu görevlisi kadın aynı şekilde saldırıya uğradı. Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, kamu görevlisi kadınların pantonlu olmasının, saldırının ‘kısa etek’ yüzünden olmadığını gösterdiğini ileri sürerek, “Bunları tamamen psikolojik sorunları olan kişi veya kişilerin yaptığını düşünüyoruz” dedi. Lise son sınıf öğrencisi G.K. ise olayı anlatırken “Bu kızın eteği kısa” diyenlerin saldırısına uğradığını açıklamıştı. Vali Hüseyin Aksoy, bugün valilikte okul inşası için protokol imza töreni sırasında Tarsus'taki olaylarla ilgili soruları yanıtladı. Vali Aksoy, 11 Şubat pazartesi günü 2 öğrencinin bacağına yakıcı madde atıldığını, dün meydana gelen olaylarda 3 kamu görevlisi kadının daha benzer olayla karşı karşıya geldiğini söyledi. ... ‘BU KIZIN ETEĞİ KISA’ Tarsus'ta pazartesi günü bacaklarına yakıcı madde atılan iki kız öğrenciden lise son sınıfta okuyan 17 yaşındaki G.K. ‘Kızın eteği kısa’ diyenlerin saldırdığını söylemişti. G.K. ifadesinde “Bana arkmamdan gelen iki üç kişi, ‘Bu kızın eteği kısa’ diyerek laf attı. Daha sonra arkamdan bir sıvı sıçraması hissettim, sonra çorabımın yandığını gördüm. Yanmayı hissedince de bağırdım” demişti. devamı@ http://www.hurriyet.com.tr/gundem/82...d=229&sz=53662 Nutkum tutuldu, diyecek bir şey bulamıyorum! __________________
Yok! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| -Bak başörtü bir özgürleşsin daha neler çıkacak -Haklısın ayol, başımıza kimbilir daha neler gelecek -Hepimizi kapatır bunlar -!!! Galiba istenilen paranoya bu ve kaçınılmaz gibi görünüyor. __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Mal bulmuş mağribi ![]() Dün bu haberin yalan olduğu bizzat kızlarca yalanlandı... Bugünde bazı gazetelerde yazdı... biraz bayat yalanları duymaya karnımız tok! buyrun bakın etrafınıza... Belki kıçına çivi batan bir mini etekli buluruz... "şeriatçılar mini eteklilere sırınga ile saldırıyor"... |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Provakatörler devrede... Ben demiştim... "Adam boğazlayacak şeriatçı aranıyor" diye... http://www.sonsayfa.com/news_detail.php?id=66447 http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=155787 http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=652203 http://www.f5haber.com/haber.aspx?id...cek_yuzu_haber |
|
| |
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Aklı başında hiç bir müslüman böyle bir dönemde kimseye saldırmaz. Daha doğrusu hiç bir zaman saldırmaz. Müslümanlara çamur atmak için kimileri gerçek, kimileri yalan haber olan çeşitli haberler arayıp duruyorlar. Gerçek dediysem anladığınız gibi değil. Yani dindarlar yapıyormuşçasına başkaları tarafından yapılan haber demek istedim. Yani içeriği yalan, fiiliyatı gerçek. ![]() __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| bir yalan haber daha... __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Adam bogazlıyacak seriatci yokmu diyorsunuz? O zaman daha kötüsünü bulalım! Babasını bogazlıyan seriatci. Batman'da babasını Allah icin kesen bir seriatci hala hapiste. Aslında olay nedir biliyormusunuz? Siz dini ögretilerin insanı ne hale getirebilecegine sahit olmamıssınız. __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
siz psikolojik rahatsızlıklarla dini öğretileri birbirleriyle karıştırıyorsunuz __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 | |
|
| #9 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Şeriatçıların sayısı şeriatçı olmayanlardan az olduğuna göre, onların içinde psikolojik rahatsızlığı olanların sayısı da şeriatçı olmayanların içindeki psikolojik rahatsızlığı olanların sayısından azdır. Ne yapalım? Sizin gibi bizde şeriatçı olamayan psikopatların vahşetlerini mi yazalım. Bunları yazıp şeriatçı olmayanlar böyle böyledir mi diyelim? Yapmayın lütfen. Gözümde bir değeriniz, bir yeriniz var. Bu kadar ucuz laflar size yakışmıyor. Yoksa yanılıyor muyum? Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein | |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
Sayın petricli: Din psikolojik rahatsızlıklara mesruiyet zemini kazandırıyor diyebilirdiniz, Yani benim örnek verdigim kisinin piskolojik rahatsızlıgı olan bir kimse olup olmadıgını sorgulamıyorum. O günün batman kosullarında yükselen seriatci gencligin yürüttügü mantıgı sorguluyorum. Din, insanların hasta ruhlarına kutsallık veriyor. Neden böyle anlamıyorsunuz? Burdan din'in neden ezik, geri kalmıs, fakir fukara tarafından önemsendiginin mantıgınıda bulabiliriz. Sanırsam siz piskolojik analizini yapacak ölcektesiniz Yoksa yanılıyormuyum? __________________
Bütün insanlar kardestir. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|