"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| http://www3.youtube.com/watch?v=PgG3...h=gen%C3%A7kan Söze gerek yok ![]() Pop Müziğinin Derin Soluğu, GençKan! Bu klibe ve şarkıya bakıp Türkiye müziğinin ve şarkıcılarının şuanki durumunu gayet iyi anlayabiliriz.. Kökleri nerden geliyor hani :D __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #2 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| alakasız gerçi, http://www.youtube.com/p.swf?video_i...4SRPogG-3Yg5tR __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Bu klipteki arkadaş kimdir nedir bilmiyorum ama akşam akşam keyfim yerine geldi. iyi güldüm yani.:-) Gençkan denen arkadaş, çevresindeki elemanları toplayıp ben bir klip yapacam dedi herhalde. arkadaşlarıda kırmayıp çevresinde dolaştılar. Müziğine bişey diyemem de sesi kemal sunal'ınkinden azcık iyi. Zaten müziğin tarzı 70 leri hatırlatıyor bana. Genel olarak ise hatırlattığı şey ise hababam sınıfının bitişindeki gösteride yapılanlar. Akşam vakti çok hoş oldu bu. çok iyi güldüm. |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
| İkincisihakkaten alakasız ve oldukça komik. Bunun gerçek olduğunu düşünen yoktur herhalde. Buna inanmak için çevresinde peçeli tanıdığı hiç olmayan bir insan olmak lazım. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| ilk klibi gerçekten çok beğendim.Özellikle klasik gitarla attığı elektro sololar müthişti.Hele dansı ona zaten söz yok. 2. klip in kamera sakası oldunu sanırım herkes fark eder. |
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
| Alıntı:
| |
| #7 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| 80'li yıllar olsa bu klibin çok iş yapabileceğini tahmin etmek zor değil. Hele hele klibin bitimine 30-40 saniye kala attığı küçük emrah bakışı beni ağlatmaya yetti. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| En çok ortada oynayan arkadaş gözüme takıldı.Hipnotize olmuş gibi geldi. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| 1 hafta kadar önce izlemiştim, bir yandan gülerken bir yandan da üzüldüm hani.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|