"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Bakanlık önünde intihar eylemi..! Bakanlık önünde intihar eylemi..! Çevre ve Orman Bakanlığı binası önüne gelen bir vatandaş kendini ağaçta asmak istedi.. Haber Tarih: 17.04.2006 18:16:36 Çevre ve Orman Bakanlığı binası önünde bulunan ağaca çıkan bir vatandaş boğazına taktığı iple intihar etmek istedi. Bağırarak devlete baş kaldırdığını söyleyen vatandaş olay yerine gelen polisler tarafından ikna edilince ağaçtan aşağıya indirildi. http://www.habergenc.com/haber_detay.asp?haberid=14144 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Nekadar zaman önce bilmiyorum..T.B.M.M'ye ceylan derisi koltuklar yaptırılırken.. bi simitçi T.B.M.M bahçesinde asmıştı kendini.. gazetenin kıyısında dibinde bi haber olmuştu.. gazete kıyısı dibi gördüğümde hep aklıma gelir o simitçi.. __________________
:73 serabik :73 |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|