| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Cizre'de olaylı cenaze töreni/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Şırnak'ın Cizre ilçesinde, dünkü izinsiz gösteri sırasında hayatını kaybeden Yahya Menekşe'nin cenaze törenine katılan grup, olay çıkardı. ![]() http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber...haberID=429167 Taraflı olmayan yayın organı yok gördüğünüz gibi.Olayların sürdüğü yönünde haberler var ancak televizyonun aksine birçok caddenin barikatlarla kapatıldığı yönünde.Yaralı ziyaretinde hastahanede yaşanan gerginliğin fişlediği eylemler.. __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. marijuana Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-02-08 17:59 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| grup Türk bayragını indirmek istemiş.. Umarım bunun bir cezası vardır __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| 15 yasinda bir cocuk. Kimbilir ne hayalleri vardi. Belki büyüdügünde basarili is adami olup magdurlara yardim edecek belkide doktor olup hastalari iyilestirecekti. Ama artik hicbiri mümkün degil. Kendisini sokaga sürenlerinde bugün "malzeme" bulmuscasina catisma cikaranlarinda umrunda degil. Kutlarim Terör Örgütünü bir cocugun cani üzerine güc gösterisini iyi basardilar. Artik rahat rahat yatabilirler. __________________
Cözümde görev almayanlar problemin bir parcasi olurlar. |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| "Kendini sokaga suren", degil, sokaktaki mazlum cocugu avlayan polisler cocugun olumunden sorumludur. Onlara vur emri verenler sorumludur. Bugune kadar devletin yetistirdigi butun katilleri ve isledikleri cinayetlerden dolayi kiniyorum. Yasanmis olaylari protesto etmeyen insanliktan yoksundur; hep birlikte haykirmak insanlik vazifemizdir. __________________
Gencler hayati seviyor, ama siz onlarin isyan etmelerine sebep oluyorsunuz. Lutfen sorumlu ebeveynler olun.. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
Olay yerinde değildim. Ama şunu biliyorum polisler öldürmemeyi tercih eder. Bir çocuğu seve seve hiç öldürmezler. Polisin psikopat olduğunu varsayalım; yine de birini vurup bundan dolayı sorgulanmak istemez. Bunlar çok basit mantıksal çıkarımlar. Duygu, mantığa ağır bastığında, işte o zaman insanlar kaybeder. Ciddi olalım. Korkunç gerçek olan ölümden bahsediyoruz. Çocukları böyle bir eyleme sürenler birinci derecede suçludurlar. __________________
En "adil", "saf", en ince ve en uygarı olsa bile, Marksizm milliyetçilikle bağdaşamaz. Onun yerine, Marksizm, enternasyonalizmi ileri sürer... Lenin | |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Alıntı:
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sokaktaki mazlum çocuk top oynuyordu polis geldi ezeeze öldürdü değilmi Sn. English (= Umarım sizde birgün daha geniş bakabilirsiniz.Birşeyi kınamak istiyorsunuz elini insan kanıyla yıkamaya devam eden PKK yandaşlarını kınayın.Ufacık çocuğu polis düşmanımız öldürücez diye yetiştirenleri kınayın.Eline taş vereni silah vereni kınayın... __________________
Şşş çocuk uyuyor... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| 15 yasindaki bir cocugun vahsice oldurulmesini kinamayanlarin insan musveddeleri olduklarini dusunuyorum. Muslumanliktan dem vuranlar sahnede yine..yazik __________________
Gencler hayati seviyor, ama siz onlarin isyan etmelerine sebep oluyorsunuz. Lutfen sorumlu ebeveynler olun.. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sn. English bende onbinlerce kişinin ölümünden sorumlu bir terör örgütünün bayrağını sırf mualefet olsun diye sallayanlar için aynı şeyleri hissediyorum.Ayrıca bugune kadar bu sitede yüzlerce yazı okudum ama sizin kadar seviyesizini görmedim.Burda kimse 15 yaşında bir çocuğun ölmesini istemedi ve istemezde hatta üzülür.Ancak size tavsiyem klavyenizin başında karşınızdakilere hayvan diyerek kendinizi tatmin etmenin ötesinde fikirlerinizle konuşmayı öğrenmeniz.Yoksa iş küfüre düşerse ben bu internette klavye başından hakaret edecek çok kişi tanıyorum... __________________
Şşş çocuk uyuyor... |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
Farklı birşey duyabilmeye... polisler neden acaba hep halkın üzerine sürülürler. Bu kişiler halkın vergileriyle maaş alan halkın çocukları değiller mi? neden hep devlet korunurda halk it muamelesi görür bu ülkede... hadi bunlar pklı .Zam isteyen öğretmenleri bile coplama emrini vermediler mi polislere.. Neden bu ülkede anayasalarla bile hep devletin bekası ,ali menfaatleri korunur gözetilirde halk'ı hiç kimse gözetmez... Bu halkın hiç mi küslüğü, kırgınlığı, kızgınlığı olmazda tüm yürüyüşlere uzaylılar gibi giyinmiş robokoplar sürülür... göz yaşartıcı bombalarla devlet babanın asla hoşuna gitmeyen protestolara izin verilmez... Gaz bombalarıyla ,panzerlerle yürüyüşler dağıtılmaya çalışılır... neden acaba devletin işine gelmeyen yürüyüşlere izin verilmezde, milyon kişilik provakasyon mitinglerine karşılmaz... neden kürtlerin hiçbir yürüyüşü "makul" olamaz... ve neden bu ülkede ölenleri öldürenler suçlanmaz da ölenlerin dertleri ,çileleri, istekleri suçlu olur? neden bu ülkede hep halk ölür, asker ölür, polis ölürde "devlet" denen padişahlar ordusunun ağa babalarına birşeyler olmaz... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|