"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
O bir kivi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| O bir kivi ![]() Yeni Zelanda’da kivi kuşlarının neslinin tükenmesini engellemek için özel bir program yürütülüyor. Haberin orjinali: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/8259556.asp Kivi kuslarini ne yazik'ki ilk defa duyuyorum. Yeni Zelandalilarin bilim sahsiyetlerinin surdurdugu calismalarindan dolayi kutluyorum. Degerli ekolojik sistem (doganin) parcasi olan kivi kuslarinin kaim ve daim kalmasini saglayacak guzel bir projeye imza atmalari gercekten takdire deger. Nesli tukenmis ve tukenmekte olan o kadar cok canli var'ki, insan bunlarin farkinda olunca bu tur calismalarin daha fazla pratik gerektirdigini dusunuyor ve "bende birseyler yapabilirmiyim destek adina" diye kendi-kendine soruyor; ama nafile, oturdugumuz yerden elimizi uzatsak dahi bu korpe yavrulara yetisemeyiz. Bagciyida dovmek istemeyiz, cunku doga'yi yok edenlerde gene insanoglu; bizleriz. __________________
"ben beni ilgilendiren tarafiyla ilgilenirim" anarsik bir soyutlanmadir. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| ya kivi deyince bende şu meyve olan kivi sanmıştım ![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|