"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Son dakika !!! Sivas'da Şeriatçıların büyük eylemi !!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| ![]() Kemalistler basın yaygarayı; Şeriat geliyor !!! ![]() Bu resim dün Anadolu Ajansından bütün Türkiye'ye geçildi !!! Yer: Sivas İki kardan adamdan birine takke, diğerine ise başörtüsü (yada sıkma baş) takılmış !!! Kemalist arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum !!! ![]() Kaynak: http://www.sabah.com.tr/akoz.html __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| |
| #2 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
| ||
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Neden bayrak olmasın. Şeriatçilerin bayrakla sorunu olduğunu da nerden çıkardınız? __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Dünya Cezaevi Türkiye Koğuşu
| Alıntı:
Şeriat isteyenlerin varlığından zaten haberdarız. Onun için hiç de şaşırmaya gerek yok. Nerden geliyor bu cesaret derseniz??????? Asıl önemli olanda bu sorudur zaten!! | |
|
| #5 | |
| Şu Cumhuriyet bombaları gibi olmasın yemezler artık kendin pişir kendin ye laik yobazlık hat safhada....Anlamadığım nokta Sosyakl demokratlar nasıl oluyorda bu kitle içinde yer alabiliyorlar.... __________________
Hak geldi batıl zail oldu..... |
|
| #6 | |
| Ben Sivas'ta yaşıyorum. Bunu yapanları gördüm. Hepsi sarıklı cübbeli adamlardı. Bir ellerinde tespih, bir ellerinde kılıç vardı. Arada tekbir getiriyor, kendilerinden geçiyorlardı. Hatta bir ara sokaktan geçen başı açık bir kadına koca koca kar topları ile saldırdılar. Kadın çareyi yoldan geçen bir arabaya binmekte buldu. Bahsettiğin sakallılar sanırım şuan birilerinin kapısının üstüne "Allah" lafzı kazıyorlardır. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #7 | ||
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Alıntı:
Cumhuriyet Mitinginde gidiyor kardanadamlar, onun için o bayraklar ![]() Not: Son espri iyiydi ![]() __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-02-08 15:34 .Sebep: Kişiye yönelik ifadeler çıkartıldı | |
|
| |
| #8 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
Hak geldi batıl zail oldu..... | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Alıntı:
Cumhuriyet rejiminde laikligin bayragiyla laikligi seriat ile tehdit etmenin mantigina gelince, ikili oynadiklari kesin; ates ustunde yuruyorlar. O al bayrak onlara atesten gomlek olur, sonucta yanan kendileri olur. __________________
Gencler hayati seviyor, ama siz onlarin isyan etmelerine sebep oluyorsunuz. Lutfen sorumlu ebeveynler olun.. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|