"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Sevgi nedir ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Arkadaşlar, soru gayet basit, AŞK değil bakınız, SEVGİ nedir ? __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| |
| #2 | |
| İlk ben sordum, ben cevap veriyorum ![]() Sevgi Emektir !!! Bakınız; SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM filmi, SON SAHNE... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Şimdi efenim dokunmak insanın kafasına vuran bir davranıştır ve sevginin tanımı olmaya adaydır. Ama bu tanım sevgiyi mi karşılar yoksa aşkı mı bilemem? Üstüne bir problem de dokunma duyusunun gerçekleşmesi mi yoksa hayal edilmesi mi sevgidir sorunudur. Hani bu sevgi falan kutsanır, derece belirlenir bu olaya. Seni dünyalar kadar seviyorum falan. Yok dünya beş etmez diyemem. Ama böyle kutsanan bir duyguya maddeyi, metaları katmak doğru değil. Saçmalamayı bırakıp konuşursak sevgi sadece ve sadece istemektir bence. Sevilen neyse onu isterseniz. Bu yar, yaren de olabilir veya mp3çalar da olabilir. Seviyorsanız, istiyorsunuz demektir. Ben artık "seviyorum" ile "istiyorum" arasında bir fark göremiyorum. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #4 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Acı... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Dokunmayinca 'saygi' vardir. Dokununca 'sevgi'. __________________
Gencler hayati seviyor, ama siz onlarin isyan etmelerine sebep oluyorsunuz. Lutfen sorumlu ebeveynler olun.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Bu ikisi dengelendiğinde iklim nötr olur. __________________
Gencler hayati seviyor, ama siz onlarin isyan etmelerine sebep oluyorsunuz. Lutfen sorumlu ebeveynler olun.. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| sevgi guzellik ister güzellik emek ister güzellik tende degil yurekte ates ister bir cocuk dudağiyla yanakta bir sıcaklık yalnız guzellik değil sevgi özveri ister aşklarin en soylusu birken birçok olandır sevginin en güzeli paylasılan emektir çikarsiz ve sınırsız paylaşılan yürektir İlkay abla nede güzel dile getirmiş sevgiyi... __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
İsteme duygusu körelince yani Sevgi bitince ne olacak ? Tanımınız eksik bence !!! Açıklamanız dielğiyle, Saygılar... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. | |
|
| |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| çok düşündüm ama.....içimden geçenleri yazıya dökmeyi başaramadım...sanırım sevgi teşbih götürmüyor.benzemiyor ya da benzetilemiyor bir şeylere...hissediliyor sadece yüreğin en derinliklerinde....sevilenin parmak izleri kalıyor sadece insanın yüreğinde.... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|