"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| İnsanları uyuşturucuya alıştırmak suç,ya dine alıştırmak? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Dostlar, İnsanları uyuşturucuya alıştıranların cezası var. Sigara da şimdilerde yasaklanarak uyuşturucu sınıfına girmek üzere hazırlıklar yapılmakta. İlerde bu madde bağımlılığına alıştıranlar belki de yargılanarak ceza verilecek. Pekiyi de, insanları herhangi bir dine alıştıranlar, telkinler altında insanları belirli şekilde şartlayanlar suç işlemiş olmuyor mu? Bu insanın anası veya babası da olsa suç olmaktan çıkmasına sebep oluşturabilir mi? Bu konudaki düşüncelerinizi merak etmekteyim. Peşin teşekkürlerimle, |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
Yine medeni kanunumuzun 341. maddesine göre çocuğun dini eğitimini belirleme hakkı anne ve babaya aitttir. Dolayısıyla anne ve baba çocuğuna istediği şekilde dini eğitim vermede özgürdür. __________________
Hangi ceylan gözlü toprağa bakmadı ki ... Hangi güzel yüz toprak olmadı ki ... Alp_aslan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-02-08 23:41 . | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sayin sesli, egitim yoluyla cözülecek bu gibi sorunlarin cezai islem görecegini daha 180 yil beklemiyorum ![]() Biz ne dersek diyelim, bilimsel devrimler bugünden yarina dünyayi hizla degistirmekte zaten. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Dediğiniz her nekadar doğru gibi gözüküyorsa da, anımsarsanız, bir zamanlar MİSYONERLİK suçtu. Ve ceza verilirdi. Yasalar HOLLANDA'da uyuşturucu kullanımını bir takım özel yerlerde serbestçe kullanıma açmış bulunmakta. İlerde bizde de olursa şaşmayın derim... Saygıyla, | |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Misyonerlik bir suç değildir, yanlışınız var. Sadece toplum , misyonerliğe hoş bakmadığı için bu konuda bir ön yargı var. Toplum tarafından hoş karşılanmaması , suç olduğu anlamına gelmez. __________________
Hangi ceylan gözlü toprağa bakmadı ki ... Hangi güzel yüz toprak olmadı ki ... | |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Bilenlere sorar öğrenirsiniz. Şimdi suç olamaz ki AB bunun suç olması şöyle dursun, bir de klise açmasını, ve vakıf kurmasını dahi size zorla kabul ettirmektedir. Gerçeklerden uzakta kalmayalım! sesli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-02-08 00:13 . | |
|
| #7 | |
| Size katılıyorum, sorun yardımcı olalım. __________________
Hangi ceylan gözlü toprağa bakmadı ki ... Hangi güzel yüz toprak olmadı ki ... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Misyonerlik hiç bir zaman suç olmadı. İsterseniz bir bilene sorun. __________________
Benim fikirlerim yanlış ihtimali olan doğrulardır. Başkalarının fikirleri ise doğru ihtimali olan yanlışlardır. (İmam-ı Şafii) |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Adım başı apartımanların zemin katları kilise omuş haberiniz yokmu benim muhitimde tonla var neden resmi deyil mahdut kişilerden başkası bilmediği gibi birde murit aramakdalar yahovada aynısı. |
|
| #10 | |
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|