| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Sahte Müslümanlar / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Bir hafta önce cuma namazını kılmak için gittiğim camiide bir taraftan ezanın okunmasını beklerken bir taraftan da tüm dikkatimi vermeden dinlemekte olduğum vaazın sonlarına doğru hocanın devletin paralarını çalmanın çok büyük günah olduğu ve bunun kul hakkı yemek olduğuna dair anlattıkları bir anda tüm dikkatimi imamın ağzından çıkan her kelimeye odaklamamı sağlamakla kalmadı o anda aklımda,bir haftadır kafa yormama rağmen cevabını veremediğim ve beni büyük bir merak içinde bırakan bir soruyla birlikte büyük bir soru işareti belirdi.Sonradan anladım ki bu sorunun asıl muhatabı ben değildim.Bu sorunun asıl muhatabı dindar geçinen kesimdi.Ve benim görevim bu soruya yanıt bulmak değil bu soruyu muhatablarına sormamdı. Gerçekten merak ediyorum ve sormak istiyorum laikliği savunanları dinsizlikle suçlayan,sürekli birilerinin organizasyonlarıyla meydanlara çıkıp mağdur rolünü profesyonel oyunculara taş çıkartacak kadar acıklı bir şekilde oynayan, bunlara yine daha derindeki birilerinin talimatlarıyla hem yazılı hem de görsel medya aracılığı ile temel hak ve özgürlükler adı altında destek veren,laikliğe karşı aşrı dinci söylemlerde bulunan,türbanın kamusal alanda serbest bırakılmasına karşı çıkan insanları Allah'ın emrine karşı gelmekle suçlayan dindar özgürlük savaşçılarına(!) Madem bu kadar Allah'ın emirlerine bağlısınız o zaman cevap verirmisiniz.Evet size soruyorum;çünkü bu soruya ancak siz cevap verebilirsiniz.işte size özel sorum şu: Kendisini mücahit olarak gören şahsiyet Bosnalı yetimlere verilmek üzere toplanan bağışları cebe atarken,devletin trilyonlarını kaybederken,birileri müslümanım deyip devlete ait aracın kırmızı plakasının önüne tüm milletin gözü önünde ve utanmadan özel plaka takarlarken,bir bakan devletin imkanlarını kullanarak ailesine kıyak geçerken ve dindarım deyip ortalarda gezinen müslümanlığı kıt olan bu insanlar hatırlayamadığım onca yolsuzluğa imza atarlarken “nerdeydiniz? Hakları yenen insanların haklarını savunmak için ne yaptınız?" seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-02-08 10:00 .Sebep: Tamamı kalın harf |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Laik ''ELİT''ler... varmış ya!.. ekmek elden su gölden yaşayan!.. Bunlar da Dinci ''Elit'' ler... Demek ki her kesimin ELİT'leri.. malı götürüyor... Olan halka oluyor!... ![]() __________________
Cep telefonum Nokia , Manita'm Sarışın olsun... Vatanım ,Bayrağım, Ülkem olmasa da olur! SOROS sağolsun! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sahte mi ? Dilerseniz bir de bu dinci tayfanın kendisine sorun bakalım gerçekten kabul edecekler mi bu gerçekleri ? |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Hakiki bir müslüman bulursam, sahte müslümanların kim oldugunu söyleyebilirim.Halkı soyan cinci hoca ile, halkı soyan cicili bicili kimsenin tek farkı görüntüsüdür. Soymak icin dincilik yapmak gerekiyorsa dincide oluruz ![]() __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: Samsun
| Benim devamlı üzerine durduğum bir konu var, bunu yine burada yazacağım.Dünyada hırsızlar bitmez her zaman her dönemde bunlar var ve her zaman da var olacaklar.Benim zoruma giden şüdür kendisini dindar diye tanıtanların bunları yapmalarıdır.Hayde diyelim ki inanmayanlar çalarlar çarparlar bunları hepimiz eleştiririz inananların bu işleri daha kolay yapmalarına ne diyeceğiz.Demek ki inanmaklar hepsi sahte hepsinin bir çıkarı var en önemlisi halkı Allah'ın ismini kullanarak aldatmak. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Namus kavramı nasıl ki erkeklerin muaf olduğu ve sadece kadınların yüklendiği bir yükse, müslümanlık da öyle. Kadının cinselliğini mümkün olan en baskıcı yöntemle hapsettiğinde erkek hem namuslu oluyor, hem töresine sadık hem de müslüman... Erkekler müslümanlığı kadınlarını örterek kazanıyor. Eşleri, kızları, anaları örtülü olan erkekler otomatikman müslüman sayılıyor. Müslüman olmak için beş şart değil tek şart var artık o da kadının örtülü olması. Gerisi önemli değil... ![]() __________________
"Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen" |
|
| #7 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Sevgili yazarkedi nerelerdeydiniz işte en güzel cevap bu. ![]() Kadını kapat artık cennet senindir. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #8 | |
| Ban Müslüman'ım diyenlere ve Dünyada ki müslüman'lara, bir önerim olacak. Müslümanlar kendi kusurlarını görmeyince, yaptıkları işlerin hepsinin doğru olmadığını kabül etmeyince, Yptıkları yanlışlarını eleştirmeyince, yani öz eleştiriye açık olmayınca, bir arpa boyu yol alamazlar ve alamadılar. Dünyadaki müslümanların hallerini görünce kendimi Müslümanım demeğe utanıyorum.. Herkesi öz eleştirilerini yapmaya davet ediyorum. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| - Kendini laik olarak niteleyen kesimin ve en başta CHP'nin yaptığı en büyük hatayı yapıyorsunuz. Ülkenin çoğunluğunu oluşturan muhafazakar kesimi tamamen düşman ilan edip karşınıza oturtma hatası. İnanın zaten bunun olması için çabalay insanlara alet oluyorsunuz ve biz muhafazakar taraftaki insanlar olarak da bu oyuna geliyoruz. - Çalan çırpan Erbakan ama suçlusu biz oluyoruz. Dediğim gibi, bu ülkede islam dinine inanan çok büyük bir kesim var. Bu kesim siz ne kadar proje üretirseniz üretin, ne kadar çabalarsanız çabalayın siyasi beklentiler içinde olacak, sizlerin 'dini siyasete alet etme' diye adlandırıp engellemeye çalıştığınız ama temelinde halkın beklentilerine yönelik davranışlara halktan karşılık gelecektir. - Ancak CHP ve laik kesim bu milletin ihtiyaçlarını anlayıp çözüm üretmektense bu şekilde baskılamaya çalışıyor. Kendi tarafına çekemiyor. Atatürkçü bir bütünlüğü ve halkı kucaklamayı başaramıyor. İşin en kötü yanı bunu istemiyor. - Ben ülkemizi kurtuluşa götürecek olanların AKP veya MHP olduğuna inanmıyorum. Ben bunu yapabilecek olan tek siyasi oluyşum olduğuna inanıyorum. Her ne kadar geçmişi yanlışlarla dolu olsa da bunu yapabilecek konumda olan yegane oluşum CHP'dir! - Halkın beklentilerine karşılık veren, insanları bütünleştirici hareket eden ve islam denilince tüyleri diken diken olmayan bir CHP, alternatifsizlik nedeniyle AKP'ye verilmiş olan %90'ı mobil oy olan oyların neredeyse tamamını silip süpürecektir. Bu milletin Cumhuriyetçilik, Atatürk sevgisi ve laiklik altında birleştirilmeye ihtiyacı var. Ve bunu ancak CHP gerçekleştirebilir. Nedeni hakkında çok ayrıntı vermek istemiyorum ama durum bu. Yalnız CHP'nin şu anda yaptığı başörtüsünün sağa sola girmesini engellemeye çalışmak. Bu yanlış. Başı örtülü olanı da kucakla, muhafazakarı da, laik kesimi zaten kucaklamışsın. Elindeki büyük gücün farkında değil CHP. Bu güç umarım potansiyel güç olmaktan çıkar. - Suçlamayı, engellemeyi bir kenara bırakın artık. Birlik olmak, birbirimize saygı göstermek tek kurtuluşumuzdur. Millet olma bilincimiz ve Atatürkçülük ekseninde toplanmamız gerekmektedir. __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... umbrasword Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-02-08 10:36 . |
|
| #10 | |
| Arkadaşım siz bana takiyye yapın mi diyorsunuz, biz inandığımız gerçekleri yazıyoruz, siyaset yapmıyoruz, siyaset yapmak yalan söylemekle olur, inandığın ilkereden taviz vererek halkın höşüna gidecek sözleri söylemek, bu siyasetçilerin işi olmalı. Biz yazı yazanlar eğer yazacakları yazılarını kendi inandığı gib değil de halkın istediği gibi yazarsa bu yazarlık olmaz bunun tek adı olur o da sahtekarlık. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|