"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Fransa'da 'Ananı da al git' skandalı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Önceki yıl Başbakan Erdoğan'ın Mersin ziyaretinde bir çiftçi ile arasında yaşanan gerilim Türk Siyasi tarihine geçti. Gerilim tırmanınca Başbakan, çiftçiye 'Al ananı da git ulan' demiş ve bu sözler günlerce tartışılmıştı. Benzen bir olay bu kez Fransa'da yaşandı. Sert bir politikacı olarak bilinen Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, tarım fuarında kendisini tersleyen bir vatandaşa 'Çek arabanı dingil' dedi. Şimdi Fransa bu skandalı konuşuyor. Devami: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/830...d=229&sz=80164 Demek'ki neymis? Somurgeci emperyalistlerin ortak yani buymus. Yaziyaz'da engellerle karsilasmasam, ben ne yazacagimi bilirim ama! __________________
"ben beni ilgilendiren tarafiyla ilgilenirim" anarsik bir soyutlanmadir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|