"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Neyiz,neredeyiz.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| İnanılmaz bir yolculuk........http://www.okyanusum.com/FantasticTrip.pps İnsanı düşünselliğe iten ve evrendeki yerini düşündüren.... Makrokozmozdan...mikrokozmosa... __________________
Yeterli insan sükut eder, yetersiz olan ispata çalışır... |
|
| #2 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Çok teşekkürler sayın esselam... İzlerken gerçekten bir anda kendimi çok değersiz ve küçük hissettim... Aynı oranda tartışmalarımızı da, kavgalarımızı da, acılarımızı da, yaşadıklarımızı da... Kainat... İşte böyle bir şey... Ölüm, acaba ölümle birlikte o yücelere mi uçup gidecek ruh, dünyamıza öyle bakabilecek miyiz ? Kim bilebilir... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Bende seyrettim bir an için koptum desem yeridir )__________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| EVET arkadaşlar ... Gayet tesirli bir çalışma yapılmış... Kainatın büyüklüğü karşısında ,irkiliyor insan... Oysa bu görünenlerin dışında ,yüzmilyara yakın galaksi olduğu düşüncesi... Aklını durduruyor insanın.. __________________
Yeterli insan sükut eder, yetersiz olan ispata çalışır... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Harika bir gösteriydi... Teşekkürler. __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| çok güzelmiş... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Bu sunum daha önce bir mail ile bana gelmişti. Foruma nasıl yükleyebileceğmi düşünürken siz bulup eklemişsiniz. Gerçekten güel bir çalışma. Paylaşım için teşekkürler. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Şu sözü kendime yineledim... "Ayağa kalk,uyumak için önümüzde uzun bir sonsuzluk var!" __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|