"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Ahmet Hakan:"Türkiye Bal Gibi İran Olur"/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Yıllardır tartışılır. Türkiye İran olur mu, olmaz mı? Laikçiler Türkiye'nin İran olacağı tezini sürekli ileri sürerken, İslamcılar bunun olmayacağını ispatlamaya çalışırlar var güçleriyle. Yani Türkiye'nin İran olmasını istemeyenler Türkiye'nin İran olacağını, Türkiye'nin İran olmasını istediği varsayılanlar ise Türkiye'nin İran olmayacağını kabul ettirmek için müthiş bir çaba harcarlar. Bu garip tartışma ben beni bildim bileli vardır. Ve ben iki taraftan birinin pes ettiğini görmedim bugüne kadar. Ama bugün yıllardır Türkiye İran olmaz diyenlerden biri, ünlü polemikçi Ahmet Hakan sonunda pes etmiş ve "Türkiye bal gibi İran olur" itirafını patlatıvermiş ![]() Alıntı:
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=302135 __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|