"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Şimdi de akrabaları PKK’lı olan subayları tanıyalım!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| ................ Sivil halkın temsilcilerinin bulunduğu, dolayısı ile halkın bütün eğilimlerini kapsadığı için kabul edilebilir bir yumuşaklığın sözkonu olduğu Millet Meclisi ile sıkı disiplin ve sıkı kuralların işlediği, temsilcilerinin kılı kırk yararak seçildiği bir Silahlı Kuvvetler aynı kefeye koyulabililir mi?Bunu neden mi soruyoruz? Bir okurumuzun gönderdiği “akrabaları PKK’lı olan subaylar” listesini görünce çok şaşırdık ta ondan. Meğer siyasetçileri terör örgütü ile yakınlıklarından dolayı yerden yere vuran generallerimiz kendi bünyelerindeki terör örgütü bağlantılı subaylar için fazlasıyla hoşgörülülermiş. Elimize ulaşan ve burada yayınlayacağımız listede alt seviyeden rütbeliler olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Albay ve yarbaylarla dolu bir liste bu. Bu subaylardan bazıları istihbarat birimlerinde görev yapıyorlar. İnanamıyorsunuz değil mi? Şimdi sıkı bir nefes alıp haberimizi okumaya devam edin. Subayların isimleri, görev yerleri, terörist akrabaları ve PKK örgütü içindeki yerlerini görünce, ağır zaiyatlara sebep olan baskınların, asker kaçırmaların nasıl meydana gelebildiğini daha iyi anlayacaksınız. Zira bu rütbelilerden bazıları öncelikli çatışma bölgelerinde görev yapıyorlar. Fakat şunu bizim gibi siz de hiçbir zaman anlayamayacaksınız: Bu subayların terör bağlantıları yıllardır bilindiği halde nasıl oldu da bu üst rütbelere ve böylesine kritik görevlere gelebildiler? Belki paşalarımız politikayla uğraşmaktan fırsat bulduklarında bir gece yarısı bunu açıklarlar da hepimiz meraktan kurtuluruz............. devamı... http://tarafgazetesi.wordpress.com/2...di-de/#more-20 __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... Meyman Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-02-08 00:02 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Akrabalık dogustandır subayın ne suçu var.. Ancak akraban olmayan bir Hain le yakınlık edersen Hain olmasanda hain derler __________________
Aç kaldıkça Ankaradan yallanan Soysuzdan dokulen lafa bak lafa..Karısırım diyor diyerbakıra.. 30 milyon Kürt varmıs anadoluda..Katil var senin gibi soyu sopu..Al başına çal senindir topu.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| BU başlıkta ne demek isteniyor anlayamadım. Bir insanın akrabası pkk lı diye kendisi de pkk lı olmak zorunda mı? hayır. Buna subay da dahil sivil de dahil siyasetciler de dahildir. Ayrıca link çalışıyor ama ben okumaya değer bulmadım doğrusu. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #4 | |
| Bu başlıkta verilen site tarafgazetesi... diye kendisini adlandırmış ama tarafgazetesi bu kişilerle, bu siteyle bir alakalarının olmadığını açıklamışlar. Bunu da bir bilgi olarak aktarmak istiyorum. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Sanirim Taraf Gazetesi'nin yayimlari ve baskilari internet araciligiyla bir takim yandas orgutlerince paylasiliyor. Taraf Gazetesini okumadigim icin kesin kanaat getiremeyecegim maalesef. Fakat bu yonde oldugu kesindir, zira yazilar pekte amatorce yogrulmusa benzemiyor, eminim kimse "kucuk yazarcik/yazarcilik" oynamiyordur. __________________
"ben beni ilgilendiren tarafiyla ilgilenirim" anarsik bir soyutlanmadir. anarsistin siyasal terminolojiye ihtiyaci yoktur, o siyasete mani olmanin pesindedir. |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
BU siteyi hazırlayanlar insanların sizin bu yazdığınız fikirde olmalarını istemişler. Sanki Taraf Gazetesinin sitesi olmadığı için bazı şeyleri bu sitede paylaşılıyormuş gibi bir his veriyorlar. Ama taraf gazetesinde okumuştum, bu siteyi şiddetle reddediyorlar. Hiç bir şekilde kabul etmiyorlar. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... | |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Alıntı:
| #8 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
| ||
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Taraf gazetesinin neredeyse ana konusudur ordu karşıtlığı.... http://tarafgazetesi.wordpress.com/ Gerçekten de taraflar yani... __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 |
|
| #10 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
| ||
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|