"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Kişilik Tahmini/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Burda kesinlikle tanışmadığımız yani özel mesaj yada msn de konuşmadığınız arkadaşlarla ilgili kişilik tahminleri yapacağız.Ama konuşmamış tanışmamış olmamız lazım.Çünkü tanıdıklarımı zaten çok seviyorum ![]() Mesela ben Sn.Tuqu'yu çok seviyorum.Kesinlikle konuşmadık ama bilmiyorum.Bazı geceler ona sarılıp ağlamak istiyorum sanırım.(: (: Veya Sn.Melnur beni çok korkutuyor.Böyle beni azarlıyacakmış gibi geliyor.Herhan bağıracakmış gibi.. (: (: Sn.Seha'nın çok ciddi kaşları çatık olduğunu(en azından bana karşı)benide hiç sevmediğini düşünüyorum. ![]() ![]() Bunlar ilk aklıma gelen isimler sonra karşılaştıkca bana hissettirdiklerini yazacam.Tutmıyacağım artık içimde yeter :D :D :D Çok iyi niyetle ve komiklik olsun diye açtım konuyu,amacından sapmamasını ve kişisel laf atmalara hakaret boyutlarına varmamasını umuyorum. Saygılar sevgiler.. __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Benim aklıma kimse gelmiyor.Sayın charon sizden başlayayım.Bana sakin birini anımsatiyorsunuz.Sanki hiç hayata kızmamış gibi ne artı nede eksi nötr bir sinir sisteminiz var gibi )))__________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... Meyman Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-02-08 22:02 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Bende galiba sn meymanla hoş bir ortamda saatlerce siyaset tartışmak isterdim, doğuştan uçuculuk etkisi üzerinede bir tez hazırlayabilirdik ![]() __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. |
|
| #4 | |
| Bu mevzu bence havada olursa daha iyi olurdu.Yanlıs anlamayın söyle uçakta falan olabilir demek istiyorum yada parasutle atlarkende olabilir tabi.. __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ben ABCDE adlı üyenin hayatı boyunca hiç gülmediğini tahmin ediyorum..Öyle görünüyor..(aslında görünmüyor da neyse) __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
![]() ![]() Ama özünde de çok muhabbet olduğunu bir yapmaya başlarsa durdurulamaz olduğunu bile düşündüm yani.. ![]() __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... | |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
Ben daha o sarı kafalardan(nam-ı diğer smiley) birini kullandığını görmedim..Ama belki de kullanmayı bilimiyordur kötü düşünmeyelim ![]() __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Sn charon fotoğrafınıza bakılırsa bir rock forevr durumu söz konusu bana masa başı entellektüelleri gibi görünmektesiniz.![]() __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. |
|
| #9 | |
| Evet resminizde kurt cobaina benzemiyor değilsiniz sayın charon. __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #10 | |
| Aman estagfurullah ![]() Kendimle ilgili yazılanlara yorum yazmıyorum ki böyle daha güzel oluyor. ![]() Ama sanmayın ciddiye almıyorum okumuyorum.. Saygılar.. __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|