| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Kısa sürede yeniden aşık olmak.. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Son günlerdeki hararetli siyaset,türban vb tartışmalardan biraz olsun sıyrılırız belki,kafamız dağılır diye açıyorum bu başlığı,biraz da üzerine söyleyecek sözlerimiz vardır diye. Sizce kısa sürede yeniden aşık olunabilir mi?Ya da "aşk" kelimesine çok derin anlam yüklemişsek,bunu "hoşlanma",ya da benzeri bir kelime olarak da algılayıp,ona göre cevap verebilirsiniz. Diyelim ki birine ilgi duyuyorsunuz,aranızda birşey yaşandı,ya da yaşanmadı ve karşılık alamadınız,bundan kısa bir süre sonra başka birinden hoşlanmanız durumunda,bu hoşlanma yeni bir arayış mıdır?Yani biri olsun arayışı mıdır,yoksa gerçekten hoşlanma durumu olabilir mi,ya da eskiden hoşlandığınız kişiden gerçekten hoşlanmamış olabilir misiniz? ,kombinasyonlar arttırılabilir,biraz kafamız dağılabilir,konuşabiliriz.__________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
Offffffffff sayın remat bu kaç bilinmezli bir denklem böyle.Valla benim kafam durdu..bu kadar metamatik bilseydim burda işim neydı )__________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... Meyman Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-02-08 22:48 . | |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Alıntı:
yani boşlukları doldurma çabası, ama kötü birşey değil ki bu boşluğumu doldurabiliyorsa bence gurur duymalı bu durumla:D ve genelde bir sonraki bir öncekinin benzeridir yani elde edemediğini arar insan, eh burada bir oyun var mıdır dersek evet bu kesinlikle koca bir oyundur mızıkçılıksa şartlardan biri.fazla narsist oldu kanımca ![]() __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. | |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
)__________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Ask nedir? Insan niye asik olur? Neden kendisini bir insana baglamak ister insan? Bu 3 sorunun cevabini bulursam gercekten cok rahatlayacagim Hoslanmak eyvallah ama asik olmak bana cok sacma geliyor aslinda cok ask sarkilari dinleyen bir insanim ama asik hic olmadim olacagimida sanmiyorum ama aptalca geliyor asik olmak __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Birini unutmanın en iyi yolu, bir diğeridir derler... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
Eğer karşılık alamadığında bitiyorsa ben buna aşk demem zaten. çıkar ilişkisi derim sevilme ihtiyacı derim ama aşk diyemem.. benim için aşk sebebini senin de bilmediğin bir şeydir.. onun kaşına gözüne duruşuna bakışına sana davranışına veya seni sevmesine aşık olmazsın... nesine oldugunu bilmeden hissettiğin çekimdir aşk. o farklıdır senin için diğer insanlardan ama seni sevse de sevmese de... sorunun cevabına gelince... bu kadar açıklamadan sonra insan biri giderse biri gelir mantığıyla bir şey söylesem heralde saçma olur... insan gerçekten aşık olursa ne olursa olsun unutamaz kolay kolay... unuttugunu sandığı bir anda duyduğu bir şarkı geçtiği bir yol içinde bir şeyler kıpırdanmasına sebep olur... belki acı belki tatlı... ama kayıtsız kalamaz hisseder bir şeyler... ama; zaman herşeyin ilacı derler ya... elbet atlatır bir şekilde... kalır içinde bir şeyler ama aşık olabilir yeniden insan yine çiçekler açabilir içinde bir yerlerde... ama bu birini bırakıp birine gitmek kadar basit bir şey değildir.. benim için aşk hiç bu kadar basit, hafife alınacak bir şey olmadı... | |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Rahat biraklamli insan yanimizi.. bence en dogrusu da bu.. devam... Bir öncekiyse bir öncekidir,, ya da en sonuncuysa en sonuncusudur? Neden kurcaliyoruz ki? Siz kimi en fazla , kim sizi en fazla istiyorsa, kapidan girip pencereden de ilk kacacak odur ![]() __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... | |
|
| #9 | ||
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Apr 2008
| Alıntı:
aaah ah öyle zor ki bu soruların hepsine birden cevap verebilmek sevgili remat=)ama emin olunabilicek tek şey aşkın zamanı olmaz,olmuyo yani ister hemen sevgilinden ayrıldıktan sonra,ister senelerce kimseden hoşlanmamışken..ben asıl size bunları düşündürteni merak ettim,nasıl bi aşk ki bu arayış mı değilmi sorgulamaya başladınız=) | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|