| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Foruma küfür için gelenler/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| bu foruma üye olanlar uzunca bir süre gözleniyor. yazılar sansürleniyor. eğer foruma üye olan kişi küfür amaçlı gelmemiş olduğunu ispatlayacak olgunluğa sahip bir izlenim verirse zamanla sansür kalkabiliyor. oysa diğer sitelerde böyle bir uygulama yok. neden diye düşündüm. ama şimdi buldum sanırım. bu sitede din konusuna özgürce eleştiri getirenler var. oysa diğer sitelerde dini eleştirenlere ya izin verilmiyor ya da dini eleştiren insanlar bu sitelerde yazdıklarında, aldıkları cahilce cevaplardan dolayı çirkeflerin yoğun olduğu bu sitelerden kaçıyorlar. ancak site yöneticileri bizim bilmediğimiz pek çok küfürlü mesajla muhatab oluyorlardır. merek ediyorum. bu ahlaklı insanlar (!!!) bu küfür nedir bilmez insanlar(!!!) bu tahammülü bol (!!!) bu özgür ifade taraftarı (!!!) insanlar kimlere ve hangi sebeplerle küfrediyorlar? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bir şey anladysam amerikalı olayım.. __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
| #3 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Şimdi bizim forma övgümü var yoksa karşı tarafamı övgü.Yoksa benmi uydurdum bunları. ![]() Ama birşeylere kızgın olduğun anlaşılıyor Sevgili Ceren12 __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
| #4 | |
| ![]() bu sitede diyooom... ![]() üye olduğunuzda yaptığınız yorumlar önce sansürden geçiyor. en azından bir süre için. oysa diğer pekçok sitede yok bu. sizce neden? kimler hangi sebeple küfrettiği için böyle bir sistem oluşturulmuş? bu önlemin sebebinin küfür olduğu çok açık. kim bu seviyesiz insanlar? yöneticiler bilir. meraktan soruyorum ![]() |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Böyle bir uygulama olduğundan haberim yoktu. Eğer varsa böyle birşey açıklamazlar kesinlikle saın ceren112. Özel mesajlarınızı buraya yazın demek gibi birşey oldu bu ![]() __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. |
| #6 | |
| hayır kızgınlık yok. tam aksine bence de böyle olmalı. ama neden? neden bazı siteler buna ihtiyaç duymazken bu forumda buna ihtiyaç var? yöneticiler hangi konulara nasıl insanların ne sebeple küfrettiğini biliyorlardır. meraK işte ![]() |
| #7 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Şöyle açıklıyalım Sn.Ceren12,sizin de dediğiniz gibi küfür içerikli yazan yada forumumuza bir katkıda bulunmıyacağını düşündüğümüz,yada saygısız yazıları olan insanları elemek için yapılıyor.Zaten insan 30. mesajına kalmadan kendisini ele veriyor sanıyorum:D İhtiyaç duyulmakta çünkü seviyeli ve özgür bir ortam oluşturulmaya çalışılıyor.Ama insanlar sürekli özgürlüklerinin kısıtlanmasına alışkın oldukları için bir anda sapıtıp greksizlikler sergiliyebiliyor.Bunlardan kurtulmak için biraz. Kimler olduğunu açıklamak güc sanırım.Fazlaca oluyor çünkü böyle engellemeler yada uzaklaştırmalar.Siz görmeseniz de tartışmalar ve emekler dönüyor kapalı kapılar arkasında.(: __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu "eleme sistemi" foruma yeni üye olan kullanıcılar açısından bayağı sıkıcı bir durum. Ancak kesinlikle yararlı olduğunu düşünüyorum. Yazıyaz' da belli ölçüde bir seviye ve kalite varsa bu "eleme sistemi" sayesindedir. Elbette forum yöneticileri açısından da mesajları teker teker elemek ya da onaylamak bayağı zorlu bir şey olsa gerek... Forumlara küfür etmek için gelenler artık forumlardan ziyade Youtube' u tercih ediyor. Herhangi bir videonun altındaki yorumlar arasında bile Türkçe küfürlere rastlamak mümkün. __________________
Yok! |
| #9 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bunu sadece küfür olarak da düşünemeyiz. Forum kurallarına uyum sağlamayan herkes bu kategoride değerlendirilebilir. Örneğin, saygısızca konuşuyorsa, hakaret ediyorsa ya da imla kurallarına hiç dikkat etmiyorsa "yazar adayı" aşamasındayken, "okur" yapılır. Yani sadece okur, okumak güzel şey ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Keske kufur serbest kalsa sitemizde ben gunluk hayatta cok kufur eden bir insanim ve sitemizdede serbest kalmasini savunanlardanim Kufur ruhun yelpazesidir sonucta Herhalde kadinlarla anlasamamin tek sebebi bu __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|