"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: :::İZMİR:::
| Bu olay yaklaşık iki ay önce gerçekleşti.Bir gün okul çıkışında DEV-LİS adlı bir örgütün üyeleri kapı önünde bildiri dağıtıyorlardı.Bende bir tane aldım.Ama okul müdürümüz heralde bunu hazmedemediki adamlarla kavgaya tutuştu.Kağıtta yazanlar şunlar "daha özgür ve güvenli liseler istiyoruz,mafyayı liselerden uzak tutun,zorunlu yabancı dil olmamalı,anadilde eğitim yapılmalı vb."Müdür adamları bir güzel azarladı tam dövecekti ki adamlar uzaklaştı ve slogan atarak gittiler.Sizce müdür haklı mıydı? |
| #2 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
Alıntı:
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
bana göre mantıkları şudur; "milli eğitim düşünememiş de örgüt elemanı bikaç eleman mı keşfetmiş bunları? gerekli bir bildiri dağıtılacaksa okul veya devlet dairelerinde bunu resmi makamlar düşünmelidir mantığıyla davranılır.. müdürler de kurallar bütününe uymak koşuluyla orada tutulmaktadır.. eğitim kurumunda; milli eğitimin kendi aldığı kararların esas olması istenir.. dağıtılan bildiriler de karar amaçlı değildir ama yan fikir üretmeye eş değerdir.. milli eğitim bunun bilincinde olup gerekli önlemleri almaya çalışıyordur zaten m.e.b.'ye göre.. bildiri dağıtmak da neyin nesi? örgüt elemanlarının verdiği çaba (v.s. dediklerini bilmesem de) emektir saygı duyulur.. isyan edilecek veya karşı durulacak bişey aranıyorsa bu müdürünüz değil sistemdir.. eğitim KURUMU'nun nasıl daha iyi şekilde idare edileceğine dair hiç bi fikrim olmadığı için eleştiremiyorum bile.. __________________
:73 serabik :73 | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Temel hakları istemek en doğal haktır ama Dev Lis 'in amacı ve yöntemi farklıdır... Okullarda dersleri sabote eden bir teşkilatlanma herkesin dikkatini çekti artık... Onlar ne yapsa haksız gibi görünecektir Ayrıca artık Kürt'lerin mandasına girmiş bir durumda oyüzden de sevilmediğine inanıyorum... Gene de müdürün böyle bir hakkı olmadığı için haksızdı.. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|