| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Cüneyt Çakır derbisi:) / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| FB-GS derbisi yada bir Cüneyt Çakır derbisi "Cüneyt Çakır beni alsın" kampanyasının stardı verilmiş bulunmakta başvurulara açığız arkadaşlar, dün gece oynanan maçın ardından tüm FB camiasının çamurlarına rağmen biz duyarlı futbol severler olarak güzelim hakemimizi sonuna kadar savunacağımızı ilan ediyoruz aynı zamanda 4-0 lık biten bir önceki derbi maçında Cüneyt Çakırı yere göğe sığdıramayan FB'lileride aramızda görmek istiyoruz![]() Şaka bir yana bu maçın günah keçisi sizce kim? __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| fenerbahçelilere büyük geçmiş olsun sahi kupayı en son nezaman gördüler acaba . ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |
| Fenerbahçe Türkiye Kupası’nı en son aldığında, · Kenan Evren Cumhurbaşkandı, Turgut Özal 1983 sonunda başbakan oldu. · Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Alpaslan Türkeş yasaklı liderlerdi. · DSP, SHP, MHP, CHP siyaset sahnesinde henüz yer almamıştı. · 12 Eylül sonrasının yerel seçimleri henüz yapılmamış, Bedrettin Dalan İstanbul Belediye Başkanı olmamıştı. · Koç Grubu’nun patronu Vehbi Koç’tu ve görevi Rahmi Koç’a devretmemişti. http://www.acilibirbucuk.com/pwp/mod...rticle&sid=477 haha:D __________________
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sn Cüneyt Çakır kanal değiştirdiğim için sarı kart, eylemimde ısrar gösterdiğim için kırmızı kartla beni de ihraç etti ![]() Bunu bugün bir sitede okumuştum. Harbi derbiymiş ki ekşide bir günde ondan fazla sayfa yazı yazılmış ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: Muhacerette
| __________________
Mevsimsiz Ölür Yalnızlar...!!! |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Benim dun kendisine ettigim kufurlerden buradan Turkiyeye yol olur Ben hayatimda bu kadar sacma kararlarin oldugu bir mac daha hatirlamiyorum,yok cunku ! Ne kupaymis allah belasini versin ya 3 yildir hakemlerin katakullileriyle kupayi alamiyoruz artik alsakta önemli degil zaten Seref,namus,terbiye fakiri böyle bir hakemi maca atamak ancak bu ulkede olur herhalde Verilen kirmizi kartlardan sadece 1 tanesi dogru oda Volkana verilen ama volkanda peygamber sabri varmis ben olsam lincolnu orada bogardim Galatasaraydan nefret etmem icin bir sebeb daha Adnan Polat bile sacma sapan bir macla fenere olan sansizligimizi yendik dedi daha ne olsun yani Cuneyt Cakir kendi kendisinide yakti iq'su yuksek beyefendi Bu saatten sonra Fenerbahce hakemler hakkinda radikal kararlar almasi lazim Ama takimimla dun bir kez daha gurur duydum böyle rezil bir hakeme ragmen maci son dakikaya kadar 1-1 surdurduler Cuneyt Cakir 2 - 1 Fenerbahce __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #7 | |
| Bu maç üzerine pek fazla söyleyebileceğim yok. Ben işin eğlencesine bakarım. Aslında maç Fenerbahçeli olmama rağmen benim açımdan fazlasıyla eğlenceliydi. Bilhassa Volkan'ın yerde kıvranan Lincoln'ün üzerine yürüdüğünde rakibinin arkasına bile bakmadan kaçması yıllarca unutamayacağım bir hadiseydi Yahu ne kıvrak adammış bu Lincoln. Büyük topçu canım. Allah ayaklarına zeval vermesin inşallah. Türk futbolunun böyle kıvrak oyunculara ihtiyacı var.Son söz : Cüneyt Çakır ancak bu kadar çakabilirdi bize ![]() (Aynı spor gazetelerinin başlıkları gibi oldu..:D) __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri Dağlı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-02-08 09:30 . |
|
| #8 | |
| Karikatür çok hoş ![]() Bunu görünce aklıma geldi. Bir karikatür vardı, Sami Yen'e un, şeker atan BM uçakları falan. O karikatür daha güzeldi ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #9 | |
| Bence de hiç öyle köpürülecek bir durum yok ortada, oldukça zevkli bir maçtı evet ortada fazlasıyla hata vardı ancak bu eğlenceli olmasını engellemedi ki belli birşeydi esasen.Her daim olaylı geçmiştir, iyi geçseydi tirübünler ağlardı eminim ![]() Kendi takımımada geçmiş olsun diyorum, yenmiş olsakta veda ettik artık önümüzdeki maçlara bakacağız:D Bu arada en yakın arkadaşım koyu bir galatasaraylıydı maç günü sevgilisi için fenerbahçeli oldu ve ayağının uğuruyla yenilginin zevkini tatmış oldu:D galiba bizim için en zevklisi buydu hehe ![]() __________________
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Galatasarayı ve Fenerbahçeyi tebrik ediyor, Kupada aynı istikrarlı yürüyüşlerinin yıllarca devamını diliyorum ![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|