| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Evlenip dünya evine giriyorsunuz. Çocuk yapıp yapmamaya veya ne zaman yapılacağına sizler karar veriyorsunuz. Bize 2 çocuk yeter deyip tıp yardımıyla bir daha çocuk sahibi olmuyorsunuz. Veyahut eşinizle istem dışı meydana gelmiş çocuğunuzu kürtajla aldırıyorsunuz..Bunların hepsi doğrumu ? Şimdi soruyorum 1- Çocuğumuzu kim yaratmış olacak ? 2- Alın yazısını kim yazacak (Yani kaderini kim belirleyecek ) 3- Kürtajla aldırılan çocuğun kaderi bu mu ? 4- Doğmadan öldürülen Cenine allah niye müdahale etmiyor. Yoksa kaderini öyle mi yazdı ? 5- SİYAHA BEYAZ diyenler arap çöllerinde veysel karani türküsü söyleyenler başınızı kaldırıp bakın alemde neler oluyor bir görün.. Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-04-06 15:14 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Bir mesajınızda Allah vardır gelin benim allahıma inanın diyorsunuz bir mesajınızda yaratımı eleştiriyorsunuz... Yazacak bir cevabım olamaz böyle şeylere... |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Sayın Goodfather bu sorularını ikiye ayırıp cevaplandırabiliriz. 1-Türkçe bilen Tanrı ya göre 2-Her dili bilen Tanrıya göre, Siz hangisine göre cevaplamanızı istersiniz? __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|