| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Samanyolu haber.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Arkadaşlar bilmiyorum hiç bakıyor musunuz arada samanyolu habere ama ben baktığımda içim kararıyor. Bu kadar yalan haber bu kadar çarpıtma nasıl yapılabilir? Bu kanalın birde büyük bir izleyici kitlesi olduğunu düşünürsek baya bir kötü oluyorum. Geçen yıl hatırlıyorum cumhuriyet mitingleri yapılacaktı, yalan yanlış ne varsa söylediler Fettullah Hoca efendi'ye saldırmak amacıyla yapılmış provakatif, darbeci mitingleri diye verdiler. Bugünde Tershane işçileri hakkındaki haberi saçmasapan bir şekilde veren, yasakçı rektörler diye yayınlar yapan bu kanal hakkında ne düşünüyorsunuz. |
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| demokrasi havariliği yapıp hedef göstermekte üslerine yok.Ne zaman işlerine gelmeyen bir haber olsa karanlık güçler,şer odakları deyip faili meçhulleştirmeye çalışıyorlar.Para onlarda güç onlarda.Borularını öttürüyorlar.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Haberlerini tamamen taraflı bulduğum bir kanal. Eğer haber bülteninde 10 haber var ise, 8'i AKP ile ilgili, geri kalanlar ise Fethullah Gülen'in okullarıyla ilgilidir. Son zamanlarda bu kanalda neler oluyor bilmiyorum. Çünkü aylar öncesinden kanal listesinden silmiştim. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Tarafsiz haber yapan bir kanal varmi? __________________
Cözümde görev almayanlar problemin bir parcasi olurlar. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Haa birde ona dikkat ettim. yahu akp'yi istemiyoruz diyen gençlerin karanlık güçler tarafından harekete geçirildiğini düşünen bir zihniyet hakkında ne denilebilir ki? |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Ancak şöyle denebilir; Aynı sömürü çarkındaki bir dişlinin, diğer dişliyi kollama girişimi. Kurdukları çalıp,çırpma düzeninde "aman düzen bozulmasın" çırpınışı. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #7 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Feb 2008
| Amaç izlenmek olsun da tarafsız haber olup olmamasına bakmıyorlar bile diğer kanallarda farklı değil haber programından çok magazin programı gibiler tarafsız haber yapan kanal varmıdır ki? __________________
" İnsanlar yanlızca anladıkları konularda konuşsalardı, Dünyadaki sessizlik dayanılmaz olurdu..!" |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Bizde medya mı var dostum? Fitne fesat tv'si bunlar. Ben Art, Kanal B, KanalTürk ve arasıra SKY Tv seyrederim. Ama SKY'da da Yalçın hoca'nın programı yayından kaldırıldı bir tane AKP'li demokratın kılı kıpırdamadı. Bunların demokrasi anlayışı da bir tuhaf. İşlerine gelmediği zaman en kral faşist oluyorlar. Sansürün allahı bunlarda. Bu sitede de durum farksız. Her yazıyı önce pür dikkat okuyorlar. Beğenmedikleri cümleleri makaslıyorlar ve dahası beğenmedikleri yazıları da yayınlamıyorlar ve neden yayınlamadıklarını da söylemiyorlar ve bir cümlenden dolayı daha yazıyı yayınlamadan sana kesiyor cezayı ve atıyor siteden seni. Bir de bakmışsın "okur" olmuşsun. Yazarlıktan okurluğa inişe geçiyorsun ![]() Sosyalistlerin eline fırsat geçmeye görsün. En kral faşist olurlar. Tarih şahidimdir benim. | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Habercilikte taraflılık veya tarafsızlık diye kavramlar yoktur. Doğru haber, güvenilir haber Yanlış haber,asılsız haber vardır. __________________
Bir şey yapmalı. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|