"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Kara çarşaflılar, İstanbul'da Cumhuriyet düşmanı Şeyh Sait'i andı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Kütahya
| Kara çarşaflılar, İstanbul'da Cumhuriyet düşmanı Şeyh Sait'i andıAnadolu Gençlik Derneği'nin Valiliğe birkaç yüz metre uzaklıkta düzenlediği Filistin'i Anma Gecesi cihat çağrılarının yapıldığı bir şova dönüştü. 28 Şubat'ı tetikleyen Sincan'daki Kudüs Gecesi'ni hatırlatan görüntüler yaşandı. Mete YILMAZ/ Süleyman ACAR. Güneş. Kaynak : http://www.gunes.com/2008/03/02/manset/manset.html seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-03-08 12:48 .Sebep: Alıntı kaynağı belirtilmemiş |
|
| #2 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Bunlar yakinda bu ulkeyide Filistin gibi yaparlar merak etmeyin! __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Soytarılıktan başka birşey değil... AZDI kelimesi ne demek? bu kökten laikler hakikaten sıkıcı olmaya başladı... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Ananlara ceza gelmelidir __________________
Aç kaldıkça Ankaradan yallanan Soysuzdan dokulen lafa bak lafa..Karısırım diyor diyerbakıra.. 30 milyon Kürt varmıs anadoluda..Katil var senin gibi soyu sopu..Al başına çal senindir topu.. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Haklisiniz, "azdi" kelimesini gorunce icerigini okurken tiksindim. __________________
"ben beni ilgilendiren tarafiyla ilgilenirim" anarsik bir soyutlanmadir. anarsistin siyasal terminolojiye ihtiyaci yoktur, o siyasete mani olmanin pesindedir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|