"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Emine Erdoğan'ı şok eden danışman

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski03-03-08, 08:23  #1
ABCDE
Felsefe - İnançlar

ABCDE'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Emine Erdoğan'ı şok eden danışman

AKP’li kadınları şoke eden danışman, yaptığı gaftan sonra işinden oldu.

BaŞbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, önceki hafta AKP Genel Merkezi’nde “İstişare ve Değerlendirme” adı altında AKP’li kadın vekiller ile vekil eşlerini topladı. Basına kapalı yapılan toplantının sonunda doğum gününü kutlayan Emine Erdoğan için Adıyaman Sıra Gecesi düzenlendi.
TBMM İdare Amiri ve Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu’nun Danışmanı Mustafa Nisari, türkü söylemek üzere kürsüye çıktı. İki ayrı türkü söyleyerek coşan Danışman Nisari, daha sonra duygularını anlatırken büyük bir gaf yaptı.
Nisari, salondaki kalabalığa değinirken, “Ben hayatım boyunca iki yerde bu kadar kadını bir arada gördüm; bir hamam da bir de burada. Küçükken annem beni hamama götürmüştü. Kadınlar beni görünce annem, ’büyük göründüğüne bakmayın o daha çocuk’demişti” dedi. Danışmanın bu sözleri salonda derin bir sessizliğe neden oldu. Emine Erdoğan’ın bu sözlere çok kızdığı öğrenildi.

Danışman uzaklaştırıldı
AKP’li kadınları şoke eden danışman, yaptığı gaftan sonra işinden oldu. Edinilen bilgiye göre AKP’li kadınlar, Hüsrev Kutlu’ya danışmanın yaptığı gafı anlattı. Kutlu, bu gelişme üzerine sözleşmeli çalıştığı danışmanıyla yollarını ayırdı.
http://www.milliyet.com.tr/default.a...ate=03.03.2008

Dogrusunu soylemek gerekirse bu haberden nasil bir yoruma ulasacagim tam olarak bilemiyorum. Birisi, hamama gittigini acikladigi icin mi isinden oluyor? Bilen varsa bir aciklasin...

ABCDE Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-03-08 21:14 .
ABCDE is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski03-03-08, 10:20  #2
Cielo

Cielo'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: Türkiye

Büyük günah işlemiş, yahu o adamı oraya sokmaları bile haram aslına ama nasıl oldu bende şaşırdım
Eski03-03-08, 20:16  #3
FatmaSeher

Giriş Tarihi: May 2007

Alıntı:
Sayın ABCDE şöyle demiş:

Mesajı Göster
AKP’li kadınları şoke eden danışman, yaptığı gaftan sonra işinden oldu.

BaŞbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, önceki hafta AKP Genel Merkezi’nde “İstişare ve Değerlendirme” adı altında AKP’li kadın vekiller ile vekil eşlerini topladı. Basına kapalı yapılan toplantının sonunda doğum gününü kutlayan Emine Erdoğan için Adıyaman Sıra Gecesi düzenlendi.
TBMM İdare Amiri ve Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu’nun Danışmanı Mustafa Nisari, türkü söylemek üzere kürsüye çıktı. İki ayrı türkü söyleyerek coşan Danışman Nisari, daha sonra duygularını anlatırken büyük bir gaf yaptı.
Nisari, salondaki kalabalığa değinirken, “Ben hayatım boyunca iki yerde bu kadar kadını bir arada gördüm; bir hamam da bir de burada. Küçükken annem beni hamama götürmüştü. Kadınlar beni görünce annem, ’büyük göründüğüne bakmayın o daha çocuk’demişti” dedi. Danışmanın bu sözleri salonda derin bir sessizliğe neden oldu. Emine Erdoğan’ın bu sözlere çok kızdığı öğrenildi.

Danışman uzaklaştırıldı
AKP’li kadınları şoke eden danışman, yaptığı gaftan sonra işinden oldu. Edinilen bilgiye göre AKP’li kadınlar, Hüsrev Kutlu’ya danışmanın yaptığı gafı anlattı. Kutlu, bu gelişme üzerine sözleşmeli çalıştığı danışmanıyla yollarını ayırdı.
http://www.milliyet.com.tr/default.a...ate=03.03.2008

Dogrusunu soylemek gerekirse bu haberden nasil bir yoruma ulasacagim tam olarak bilemiyorum. Bir kadin, hamama gittigini acikladigi icin mi isinden oluyor? Bilen varsa bir aciklasin...

Sn ABDC,
Bir haberle ilgili konu açmış, sonra da bu haberden nasıl bir yoruma ulaşacağım diye düşünmüş kalmışsınız..

Haberden anladığmız kadarıyla , Emine Erdoğan Akepeli kadın vekillerle ve Vekil eşleri hanımlarla bir istişare toplantısı yapmış..
Toplantının sonunda akepeli kadın vekiller ve vekil eşleri hanımlar , Emine hanıma , Adıyaman sıra geceli doğum günü partisi düzenlemişler ..

Bu doğumgünü partisinde ,
TBMM idare amiri ve Adıyaman milletvekili Hüsrev Kutlu, hani şu namı diğer , Meclisde Atatürk'ün Asker elbiseli resminden rahatsız olup, bu resmi kaldırtmak isteyen milletvekili..
O'nun danışmanı Mustafa Nisari efendi de bu doğum günü partisinde ! bulunmaktaymış..

Netekim Hanimefendiye benden de 2 türkü hediye babında , Nisari efendi çıkmış sahneye ...
2 türkü Nisari efendinin hızını kesmemiş olmalı ki,
hanımefendinin doğum gününe mazhar olmanın coşkusuyla mı ?yoksa aç tavuk kendini darı ambarında görür misali bu kadar hanımın arasında olmanın esrikliğinden mi ? nedir..

Aklına çocukluğunda Annesiyle ve komşu teyzelerle mahalecek gittikleri kadınlar hamamı gelmesin mi?
Nisari bey ağzına zaptırapt koyacak durumda değil tabi....
O duygu seli ile başlamış çocukluk anısını dile getirmeye ;

Alıntı:
“Ben hayatım boyunca iki yerde bu kadar kadını bir arada gördüm; bir hamam da bir de burada. Küçükken annem beni hamama götürmüştü. Kadınlar beni görünce annem, ’büyük göründüğüne bakmayın o daha çocuk’demişti” dedi.
Tabi bu arada , Hamamcı teyzenin küçük Nisari 'nin annesine ,
"Hanım, hanım babanızı da getirseydiniz" demesi kuvvetle muhtemelken.
Nisari efendi sanırım bunu dile getirmeyi unutmuş...

Nisari efendinin bu sözleri üzerine , ortalık da soğuk kutup rüzgarları eserken haberde de belirtildiği gibi, Emine hanımefendi de çok kızmış ...

Şimdi bu haber şöyle yorumlanabilir.
Ya da şu sorulabilir;

Nisari efendi haremlik bölümünde ne arıyor, Harem ağası mıdır?

...

FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-03-08 20:24 .
FatmaSeher is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski05-03-08, 00:13  #4
FatmaSeher

Emine Erodoğan'ın , Adıyaman sıra geceli doğum günü partisinde hamam anılarını anlattığı için işinden olan , Adıyaman milletvekili Hüsrev Kutlu 'nun danışmanı Nisari efendi bakın nasıl danışman olmuş..

Alıntı:

Mustafa Nisari, aslen Kayseri'de yaşayan bir biyoloji öğretmeniydi. Özel bir dersanede biyoloji dersi veren Nisari, sesinin güzelliğiyle de dikkat çekiyordu.

Zaten, Ankara'ya meclise uzanan hikayesi 'türkü söylemesiyle' başlamıştı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in bir fasılda kendisiyle tanışmasıyla hayatı değişti.

Milletvekili danışmanlığı görevinden olan Mustafa Nisari, bakan olmayı dahi hayal ediyordu.

http://www.jurnalturk.com/detay.gur?@=416687

Bakan olmayı hayal eden Nisari Efendinin yükselişi de , düşüşü de POP STAR lar gibi olmuş..

Eski05-03-08, 01:11  #5
kgurleyen

kgurleyen'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Ülke / Şehir: Ankara

Sayın Seher...Gece yarısı gülme krizi geçirmeme neden oldunuz ''...harem ağasımıdır?...sorunuzla...Teşekkürler.....
kgurleyen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski05-03-08, 21:00  #6
FatmaSeher

Alıntı:
Sayın kgurleyen şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sayın Seher...Gece yarısı gülme krizi geçirmeme neden oldunuz ''...harem ağasımıdır?...sorunuzla...Teşekkürler.....
Biraz da gülelim değil mi ama..

İşte böyledir..
Saltanatların demokrasi diye yutturulduğu bu dönemler mizah gibidir , kara mizah

Eski07-03-08, 19:49  #7
FatmaSeher

Bu akepe de bir alem yani...

Nisari efendinin Emine Erdoğan'ı kızdıran Hamam macerasından ( başlıktaki 3. mesaj) sonra,

şimdi de Cüneyt Zapsu bakın ne demiş;

"türbanını çıkar demek, sokaktaki bir kadına donunu çıkar" demekten farksızdır."

Haydaa !!!!

Cüneyt Zapsu , kafa ile popo yu karıştırdı galiba

Aklıma bir fıkra geldi ..

Aklı hastahanesinde bir deli organlarının yerini karıştırıyormuş..
Bir gün Doktora, " ben artık iyileştim hastahaneden çıkmak istiyorum" demiş ..
Doktor;" göster bakayım kulaklarının yerini"
Deli hemen kulaklarını göstermiş..
Doktor sordukça , Gözlerini , ayaklarını , burnunu kollarını vs. hepsinin yerini doğru göstermiş..
Doktor bakmış, ne sorarsa hasta doğru gösteriyor..
Sen sahiden iyileşmişsin , herşeyi bildin demiş..
Hasta poposunu şaplaklayarak, "eee doktor buna kafa derler kafa" demiş..

FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-03-08 19:55 .
FatmaSeher is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski07-03-08, 20:00  #8
hector

hector'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007

sanırım mustafa beyi anlamamış hanımlar, mustafa bey ''o zaman tehlike teşkil etmiyordum, halende etmiyorum, üstelik hamamdakiler çıplaktı '' demek istemiş.
Eski07-03-08, 22:33  #9
ferroburak

ferroburak'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007

Uzun lafın kısası: Özgür kadınımızı bırak hamam salonda bile utandırmayalım. Yoksa? Yoksa fena olur.

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı