"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Manisa'da kurultay delegeleri Haluk KOÇ'u destekliyor./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| 24.02 2008 de yapılan CHP Manisa il başkanlığı seçimini , Haluk KOÇ destekleyen aday kazandı .20 kurultay delegesi olan Manisa gibi diğer illerin durumuda merak konusu oluyor acaba chp genel başkanı değişmeli mi? Haluk KOÇ CHP yi yönetecek güçte mi? Düşüncelerinizi paylaşmak ister ve diğer illerde yaşayan forum üyelerinin bilgi vermelerini isteriz. saygılarımla __________________
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! flager45 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-03-08 20:59 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Samsun' da da buna benzer bir sonuç çıkmıştı sanırım. Yanılıyorda olabilirim, ama aklımda böyle bir şey kalmış.. ![]() Baykal giderse CHP' ye güçlü bir soluk gelecektir. Ben Haluk Koç' tan ziyade Gülsü Bilgehan' ı CHP başında görmek isterim açıkçası. Ancak Haluk Koç' ta CHP açısından yeni politikaların ve partinin yeniden halkın farklı kesimlerine açılımının başlangıcı olabilir. __________________
Yok! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: konya
| Sarıgül hakkında düşünceleriniz nelerdir? __________________
Sen bir devsin,yükü ağırdır devin! Kalk ayağa,dimdik doğrul ve sevin! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Sarıgül'de halkı etkilemenin yolunun dinden geçtiğini anlamış. Her iki lafından biri Allah, Müslümanlık vs. Siyaset ile alakalı sözcükler olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzdende Sarıgüle inanmıyorum. CHP'nin hitab şekli kuvvetli, halkı kucaklayabilen, sempatik, kısacası lider gibi lider birine ihtiyacı var. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Aslinda Nur Serter CHP´ye yakisirdi. ![]() Saka bir yana ben bu partide nasil bir yapilanma var anlamiyorum. Yillardir ayni yüzler var partide, biraz genclere yer acsin su dedeler. __________________
Cözümde görev almayanlar problemin bir parcasi olurlar. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sayın Baykal ne yapar eder sayın Koç'u ve diğer rakiplerini diskalifiye eder. Baykal kendi çekilmedikçe hiç kimse onu CHP genel başkanlığından indiremez diye düşünüyorum. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... | |
|
| #8 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| 75.... 100 yıl yaşayacağına göre daha 25 yılı var. zaten mübarek gepgenç duruyor. Allah onu başımızdan eksik etmesin.bütün AKP lilerin amin dediğini duyar gibiyim ![]() __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Benim bildiğim SARIGÜL partiden ihraç edildi ve eğer tersi olsaydı adaylık için çalışmalarını sürdürürdü çünkü başkanlık seçimine az kaldı. saygılarımla __________________
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Alıntı:
Süleyman Demirel, Deniz Baykal.. Bizim torunumuzun bile oyunu alırlar ![]() __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|