"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Hayatınızdan memnun musunuz ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hayatınızdaki sorunlar nelerle ilgili ? | |||
| İşimle ilgili | 6 | 46.15% | |
| Ailemle veya Arkadaşlarımla / Çevremle ilgili | 6 | 46.15% | |
| Gelir ve Giderlerimle ilgili | 5 | 38.46% | |
| Yaşadığım kentle ilgili | 4 | 30.77% | |
| Toplumun & Ülkenin gidişiyle ilgili | 7 | 53.85% | |
| Geleceğe yönelik hayallerimle & İdeallerimle ilgili | 12 | 92.31% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 13. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Hayatınızdan memnun musunuz ? "Evet" ise çok güzel, Allah bozmasın diyelim... ![]() Yok değilseniz, neden ? Hayatınızdaki sıkıntı veya sorunlar neler ? Çözemeyiz ama yazmak belki rahatlatır, he ? ![]() __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. Aristo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-03-08 23:10 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Milyonlarca ac insan varken hayatimin verdigi/goturdugu memnuniyetten dem vuramam. Bu baglamda kendimi dusunecek kadar bencil olmam soz konusu degildir. __________________
Gencler hayati seviyor, ama siz onlarin isyan etmelerine sebep oluyorsunuz. Lutfen sorumlu ebeveynler olun.. |
|
| #3 | |
| Geçtiğimiz gün işten kovuldum, şu an günlerim iş aramakla ve ders (Açık Öğretim sınavı için...) çalışmakla geçiyor. Sevdiğim kızı ailem kabul etmediği için gizli bir ilişki yaşıyorum, yarın ne olacağı belirsiz. Gelirim olmadığı için kemer sıkma politikası güdüyorum. İstanbul'u seviyorum ama trafiği, gürültüsü, insanları ve çarpık yapılarıyla bu kent beni daha hızlı yoruyor. Toplum ve ülkenin gidişinden kaygı duymayanınız varsa beri gelsin. Geleceğe yönelik hayallerim ve ideallerim ellerimde un ufak oldu ve kala kala bir iki iyi istek kaldı, gerçekleşmesi için mücadele veriyorum. ... Hepsi de halledilebilir sorunlar değil mi ? Hayat zaten sorunlarla başa çıkabilmek değil mi, ne için yaşıyoruz ki ? __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #4 | |
| İyi giden bir kaç şeyi yazıp, dişlerimi fırçalayıp, Tanrıya şükür & dua edip yatacağım... Ne benim ne de çevremde herhangi birinin çok ciddi bir sağlık sorunu yok. Başımı sokarak sıcak bir damın altında, karnımı doyurabileceğim bir sıcak yemek bulabiliyorum. Sokağa çıktığımda üzerimdeki kıyafetler başkalarının dikkatini çekebilecek kadar kötü değil. Allaha şükür ki halen yaşıyorum, nefes alabiliyorum. __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Alıntı:
| #6 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Çok fazla çocuk sahipsiz. Yalnız. Sevgisiz. Bu beni çok etkiliyor ![]() |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Hepsini işaretledim..Aristo arkadaşın aklına başka şeyler de gelmiş olsaydı büyük ihtimal onları da işaretleyecektim.. |
|
| #8 | |
| Evet, sağlık ve okul gibi noktaları unutmuşum... __________________
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Kaybedenler klubü burası, nasıl memnun olmayalım ![]() __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Klubün daimi üyeleri bizler miyiz ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|