"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
ATATÜRK büstünü yıkıp otopark yaptılar (AKP)/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| ATATÜRK büstünü yıkıp otopark yaptılar (AKP) ![]() ISLAHİYE'NİN AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI ATATÜRK BÜSTÜNÜ YIKIP OTOPARK YAPTI Atatürk büstünü yıkıp otopark yaptılar Gaziantep’in İslahiye Belediyesi, Atatürk meydanındaki Atatürk büstünü kaldırdıktan sonra meydanı otoparka dönüştürdü. Törenlerin de yapıldığı alanda bulunan ve 8 ay önce kepçeyle parçalanarak yerinden söküldüğü iddia edilen Atatürk büstünün yerine henüz yeniside yapılmadı. İlçede AKP’li meclis üyelerinin Atatürk Mahallesi’nin adının değiştirilmesi için önerge verdiği CHP’li üyelerin itirazı sonucu ismin değiştirilmediği bildirildi. http://durduramazsiniz.net/modules.p...ewtopic&t=1271 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Yarin otoparkin dibi oyulurken görürseniz sasirmayin. Bir gün orada, "bilmem kim hamit camii insaati" tabelasi görebilirsiniz. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| Atatürk büstünü yıkıp yerine otopark yapmaya cesaret edenlere soruyorum:ülkemizi bağımsızlığa kavuşturan ve bizim şuan TÜRK vatandaşıyım dememizi yıllar önce akıllı,ileri görüşlü ve kararlı olasıyla sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'e bugün bu yapılanlar ne kadar içinizi rahatlatıyor?otopark başka yerlere de yapılabilir şehir planlamasının olmadığı ülkemizde atatürk büstünün yerine otapark yapmak mı planlı bir kentleşme örneği?duyarlı olmaya çağırıyorum herkesi.ne mutlu türküm diyene diyen bir önderimiz var.buna sahip çıkalım. |
|
| #4 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Feb 2007
| ya arkadaşlar bu resimli yazıda niye özellikle akp li belediye başkanı yazısı geçiyor bunlar akp yi düşürmek için öne sürülen yazılardan birtanesi bi bilenen vardı yıkmazllar yerini değiştirirler bu oyunlara gelmiyelim |
|
| #5 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2007
| çok dogru söylüyorsun kardeş...zaten Atatürk büstü yıkılmış da ne olmuş yeni sini kurmak çok mu zor..otoparkın girişine yenibir tane koyarlar..hem kepçe büst yerindeyken yıkacakmış gibi çekmişler sanki Atatürkün büstünü devirecekler yerinden alacaklar tabiki..... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar AKP bu tip değerlere çok saygı duyan bir parti değilmi? Hele konu Atatürk olunca saygıda asla kusur etmiyorlar!.. Çok değil 10 sene önce Atatürk'e demediğini bırakmayan bir başkanı olan partiden de bu beklenirdi.. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Alıntı:
Bugüne kadar hiçbir duam kabul olmadı da... O yüzden bu kadar rahatım. ![]() | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2006
| Can ugur kardeşim. Bu ülkeye zamanında büyük hizmetler vermiş bi insana hakarete yanaşır ir ifade kullanman hiç hoş diil ayrıca benimde hoşauma gitmedi. AKP'nin yaptığı yanlış ama senin yaptığında. __________________
BÖCEK OLMAYI KABULLENENLER EZİLİNCE ŞİKAYET ETMEMELİDİRLER....... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bildiğim kadarı ile Sn.Canuğur vefat etmişti. Neyse,bence çok önemli bir konu değil bu otopark mevsuzu ama yapan kişilere bakınca düşünmemek elde değil. __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|